Last news in Fakti

18 Юни, 2021 18:29 1 257 0

Барселона чака финалния отговор на Мемфис Депай

  • депай-
  • отговор-
  • договор-
  • изчакване-
  • барселона-
  • лион-
  • нидерландия

"Всички знаят, че от известно време Барселона има интерес към мен, а и аз искам да играя при Роналд Куман", заяви нидерландецът

Барселона чака финалния отговор на Мемфис Депай - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона е на финалната права с привличането на звездата на Нидерландия Мемфис Депай. Каталунците очакват крайния отговор на футболиста относно предложения му договор, който бе разгледан и одобрен на първо четене от играча и агента му.

В момента Депай е част от състава на „лалетата“ за Евро 2020, като дори се разписа от дузпа при победата над Австрия с 2:0. Той го направи пред погледа на бившия си селекционер в националния отбор Роналд Куман, който в момента е начело на Барселона. Голмайсторът от финала на Шампионската лига през 1992 г. искаше да привлече сънародника си на „Камп Ноу“ още през зимния трансферен прозорец, но Олимпик Лион не се съгласи на сделка. Договорът на Депай изтича в края на юни и след това той може да премине в Барселона като свободен агент.

„Всички знаят, че от известно време Барселона има интерес към мен, а и аз искам да играя при Роналд Куман. Изчакайте и ще има новини. Всички знаят, че имаше разговори между нас и мисля, че скоро ще имаме развитие по този въпрос. Трябва да изчакаме, но мога да кажа, че скоро ще има окончателно решение“, каза Мемфис на пресконференция преди двубоя от Група „C“ срещу Австрия, спечелен с 2:0 от тима му.

По повод думите на нападателя, Роналд Куман заяви: „Мемфис каза някои неща за бъдещето си и мога да потвърдя за тях. Доколкото знам, той е на път на подпише. Все още не го е направил, но е въпрос на време. Исках да го взема през януари и ако той дойде сега, ще бъде чудесно за нас“.

Много хора очакват крайното решение на Мемфис Депай да дойде до края на тази седмица, тъй като последния мач на Нидерландия от групите на Евро 2020 срещу Северна Македония е чак в понеделник. Освен това „лалетата“ вече са сигурен участник на осминафиналите в турнира и не е изключено техният селекционер Франк де Бур да направи някои рокади по състава, които да засягат и Депай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА