Last news in Fakti

19 Юни, 2021 10:38 1 682 4

Лудогорец вади 2 милиона евро за Десподов

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • каляри-
  • футбол

Преди две години националът, който тогава играеше в ЦСКА, бе продаден на Каляри, но не успя да се наложи

Лудогорец вади 2 милиона евро за Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец ще купи Кирил Десподов от Каляри, съобщи tuttomercatoweb, позовавайки се на Скай Спортс. Според информацията българският шампион ще плати на италианския клуб 2 милиона евро за правата на нападателя. През пролетта 24-годишният футболист игра под наем в Разград.

Преди две години националът, който тогава играеше в ЦСКА, бе продаден на Каляри, но не успя да се наложи. Първо бе пратен под наем в Щурм Грац, а след това в Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    4 1 Отговор
    Домуса скоро ще го вади в ЦСЗ.
  • 2 768

    2 3 Отговор
    Киро се стара доста и в Цска и в Лудогорец. Ако в Разград имат повече евро мачове , цената на момчето може да скочи двойно и да са на фитка. Успех и здраве му пожелавам , има още да расте , има ли желание и професионално отношение ,ще се случи.
  • 3 Сандо

    1 0 Отговор
    Домусчиев бърза да харчи парите,преди да му ги приберат.Умен човек,бързо се усети,чи приятелството с Буда не е вечно и стана отровно.
  • 4 питу гули

    0 0 Отговор
    Голяма сделка , няма що !!! Не помня трансферната сума , но по това време Деспо не струваше повече от 200000 - 300000 евро !!! Никъде не се наложи , а пък цената му скочила !!! " Кон за кокошка и магарето бакшиш !!! Гешев не си чеши главата през каскета ,а виж за какво става дума !!! По принци Домуса не хвърля пари за нищо , ама как стават тези работи ???!!!