Last news in Fakti

23 Юни, 2021 16:15 1 578 1

Левски преговаря с бивш нападател на Етър

  • боруков-
  • левски-
  • етър-
  • преговори

"Сините" възнамеряват да подпишат договор с Преслав Боруков

Левски преговаря с бивш нападател на Етър - 1
Снимка: БГНЕС

Левски води преговори с нападателя Преслав Боруков и още няколко български футболисти, пише "dsport". Боруков за последно игра в Етър Велико Търново, където остави отлични впечатления.

Нападателят днес е бил на "Георги Аспарухов", за да води преговори с шефовете на "сините". Ако Боруков се завърне на стадион „Георги Аспарухов“, той ще бъде основен централен нападател през новия сезон.

Още през миналото лято се говореше за евентуален трансфер на 21-годишния нападател при „сините“, който в крайна сметка не бе осъществен. Левски няма да предложи нов договор на Валери Божинов, а Илия Димитров също няма да остане на „Георги Аспарухов“. В близките дни се очаква Левски да поднови договорите на Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мартин Райнов, Андриан Краев, Драган Михайлович и Звонимир Микулич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    3 3 Отговор
    Работата почти се знае,че Диксън ще е собственика и се подготвят офертите.Само още малко всичко да се доизпипа .Левски ще е претендент # 1 за титлата.....