Last news in Fakti

25 Юни, 2021 14:47 981 0

Евертън скоро ще има нов мениджър, но част от феновете са на нож с избора

  • евертън-
  • рафаел бенитес

Рафаел Бенитес ще стане петият постоянен мениджър на Евертън за последните пет години

Евертън скоро ще има нов мениджър, но част от феновете са на нож с избора - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Рафаел Бенитес официално ще бъде обявен за мениджър на Евертън в понеделник. Това ще се случи въпреки протестите на част от феновете на "карамелите", които заявиха, че испанецът не е желан на "Гудисън Парк". Съпротивата на привържениците е продиктувана не само от миналото на Бенитес, свързано с Ливърпул, но и заради предишно негово изказване, според което Евертън е "малък клуб".

Твърди се, че президентът на Евертън Бил Кенрайт също е бил против назначението, но собственикът Фарад Мошири, под въздействието на близкия до него руски олигарх Алишер Усманов, е решил, че Бенитес е най-подходящият избор за поста.

Испанецът ще стане петият постоянен мениджър на Евертън за последните пет години. Той ще наследи Карло Анчелоти, който изненадващо напусна, за да се завърне в Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА