Last news in Fakti

25 Юни, 2021 17:15 1 580 0

Флорентино Перес: Заклевам се, че не съм чел писмото на Зидан

  • зидан-
  • писмо-
  • напускане-
  • критика-
  • разговор-
  • реал мадрид-
  • перес

"Треньор, който дава по четири пресконференции седмично, накрая се изтощава", заяви президентът на Реал Мадрид

Флорентино Перес: Заклевам се, че не съм чел писмото на Зидан - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес коментира писмото, с което Зинедин Зидан се сбогува с мадридската общност. Босът на „кралете“ заяви, че не вярва френският специалист да е написал нещо подобно. Перес изненада, като каза, че все още не е чел писмото на Зидан.

"Напускането на Зидан? Не бях изненадан. Това беше една от възможностите. Познавам го. Тази година беше трудна и човек се уморява да бъде треньор. Борех се за това той да остане. Прекарах целия следобед с него, за да го убедя. И с Хосе Анхел Санчес. Много е просто, когато иска да си тръгне, казва и вече си е тръгнал“, сподели Перес в интервю за радио „Onda Cero“.

"Писмото на Зидан? Не съм го чел, кълна се във внуците си. Казаха ми, че е лошо. Той не го е написал. Това не е Зидан. Връзката ми с него? Обичам го както винаги. Той е легенда на Реал Мадрид“, добави президентът на „кралете“.

"Треньор, който дава по четири пресконференции седмично, накрая се изтощава. Някои въпроси дори не разбрах. Хората се отнасят добре към Зидан, както и някои от представителите на пресата. Ако на една пресконференция ви зададат един и същ въпрос осем пъти, накрая ще се изморите“, допълни той.

"Говорих с него цял следобед и той така и не ми каза това, което каза по-късно в писмото. Сезонът беше много труден. Оттогава не съм разговарял с него. Дори не знам дали е в Мадрид. Все още го харесвам както винаги. Ако зависеше от мен, той отново щеше да е треньор на Реал Мадрид. Например той има амбицията да стане треньор на Франция“, каза още Флорентино Перес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА