Last news in Fakti

29 Юни, 2021 14:55 1 753 1

UEFA EURO 2020 Гари Линекер: Много зависи коя Германия ще излезе на терена

  • линекер-
  • германия-
  • англия-
  • прогноза-
  • шансове-
  • евро 2020-
  • осминафинал

"Мачът между Германия и Англия е 50 на 50", заяви легендата

UEFA EURO 2020 Гари Линекер: Много зависи коя Германия ще излезе на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на английския футбол Гари Линекер сподели очакванията си за днешния осминафинален сблъсък между “Трите лъва” и Германия от Евро 2020.

“Това е нещо наистина забележително, 50:50 е. Очевидно, имаме някакво предимство поради факта, че мачът ще се играе на “Уембли”. Може би това ще мотивира Англия, отборът ще направи всичко, за да ни победи. Представянето на “Бундестима” в момента е много непредсказуемо. Имаха колебливи мачове, но и невероятни. Много зависи коя Германия ще се появи на терена. Англия засега играе доста предпазливо, пази се много. Не блести с най-атрактивното представяне, но едва сега навлизаме в елиминациите.

Играчите ни имат много качества. Неопитни са, може би, но сред тях има и такива с огромен опит. Ще видим как ще се справят, това несъмнено ще е огромен тест за тях. Ще има 45 хиляди зрители на “Уембли”. Това няма как да не се отрази, но самият факт, че играеш на такъв турнир, е достатъчно мотивиращ. Надявам се наистина да избухнем.

С Юрген Клинсман сме много добри приятели, работили сме заедно безкрайно много пъти. Играли сме един срещу друг на полуфинала на Евро 1996 тук на “Уембли”. Той е страхотен човек. Между нас има много симпатично съперничество, но сега ще бъде забавно. Да, казах, че всички играят, но накрая Германия печели. Тази фраза е особено популярна в Германия. Надявам се обаче това да се промени във вторник”, коментира Линекер пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Saved data

    1 0 Отговор
    Най-добре Източна Германия