Last news in Fakti

29 Юни, 2021 22:23 14 262 13

Важна фигура в Левски разкри подробности за провала с Диксън

  • левски-
  • константин баждеков-
  • джоузеф диксън

„Знаете ли, ще бъда откровен с вас - по-добре, че така се получи с г-н Диксън“, заключи пред колеги Константин Баждеков

Важна фигура в Левски разкри подробности за провала с Диксън - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият финансов директор и настоящ член на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков коментира пред Блиц изминалите събития около собствеността на "синия" клуб. Баждеков призна, че е "по-добре, че сделката с Джо Диксън не се е осъществила".

„Знаете ли, ще бъда откровен с вас - по-добре, че така се получи с г-н Диксън. Когато в началото се запознах с неговия проект, всичко звучеше толкова много хубаво, че както е казал народът – много хубаво не е на хубаво“, коментира Константин Баждеков.

„Бяхме запознати и кои са хората, стоящи зад проекта на Диксън. Няма как да спомена имена, защото те няма да говорят нищо на масовия читател, но само ще ви кажа, че очаквах по-тежка артилерия. Очаквах по-силни фигури, доказани мъже в бизнеса и инвестициите. Но какво да коментираме повече, след като нещата са приключили. Кои са причините за разпадане на преговорите, може да попитате само Наско Сираков и адвокатите.", добави той.

Въпреки всичко, аз съм оптимист. Сега единствено ние, левскарите, можем да си помогнем. Предполагам, че има и други варианти, за да бъде закрепен клубът временно – да се направи подготовка, селекция, да се стартира първенството. Знам, че глобалният проблем остава неразрешен, но нека се действа стъпка по стъпка“, заяви още Баждеков.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 господин за един ден

    32 1 Отговор
    А Пурко вярваше във вас!
  • 2 Един въпрос

    42 1 Отговор
    Благо Джизъса, който ви натресе г-н Биг Дик сън, ше го пуснете метър ли ???
  • 3 леътенант

    48 3 Отговор
    А насето си взима по 50 бона на месец и му дреме на пацата докато балъците пускат смс-си
  • 4 Кака Мара

    34 3 Отговор
    Сега кой ще построи козирка
  • 5 Гуци

    32 1 Отговор
    Божинката, мамин Кольо, Николета, Джизъса, Златка и още един пълнеж не са ли част от рекламата на Цеките? Раев не знае ли, че тези не са от Левски? Тия според мен ще избягат на Марс за по сигурно много скоро!
  • 6 Хаха

    26 3 Отговор
    Лизаха му за...ка с Ферари бил дошъл у а и сега като не стана ми по-добре хаха
  • 7 Мим33

    29 2 Отговор
    Абе ние все времено го закрепваме,но това не е решение.Насо има голяма вина и за преговири и за шикалкавения и ред др...Ами след като не може да намери пари за какво са му акциите.Да ги дава на човек който има пари и ще оправи нещата.Той ми падна в очите,още когато не защити Петев кога го събличаха.Стоеше отстрани като мумия и се подсмиваше Сега на него ще му се подсмиват хората....

    Коментиран от #8

  • 8 Ами

    20 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мим33":

    Ми ко му свалят гащите ко ши каже на раева

    Коментиран от #9

  • 9 Мим33

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ами":

    Ами ше каже ,че сам ги е свалил...Това го умее..
  • 10 777

    28 0 Отговор
    Докато има овци ще ги стрижем викат старите хора.Така че Наско ще си върти синджира вие събирайте помощи на татуирани манекени.
  • 11 Сандо

    10 0 Отговор
    Самото назначаването на Наско за собственик звучеше много хубаво,ама после стана една ....А докато не разберем кои стояха зад тази сделка,няма и да разберем каква игра е била замислена чрез куклата Сираков.Но нещо се обърка и всичко отиде в киреча.
  • 12 Водоструйчика

    7 1 Отговор
    Иде време за почистване на авгиевите обори....!
  • 13 куец

    3 0 Отговор
    Нас0 газ0 е назначен да фалира Левски, но този , който го назначи сега не е на власт и насо газ0 се опитва да изкара едни кинти на гърба на клуба , защото иначе раева па ше фане некоя черна мамба. А и фалира ли клуба , няма кой да го пази от левскарската "любов". Ще бъде ееее....и би.....