Last news in Fakti

30 Юни, 2021 15:33 1 837 6

Живко Миланов: Според вас каква е атмосферата в съблекалнята?

  • миланов-
  • атмосфера-
  • футболисти-
  • криза-
  • левски-
  • финанси

"Бих дал договори на всички футболисти, но не зависи от мен", заяви наставникът на Левски

Живко Миланов: Според вас каква е атмосферата в съблекалнята? - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Живко Миланов говори пред журналистите на Централните софийски гробища, където беше отслужена панихида в памет на Георги Аспарухов и Никола Котков. Бившият бранител заяви, че към този момент е старши треньор на "сините", но не знае дали това ще продължи така. Миланов попита риторично репортерите каква е атмосферата в съблекалнята на Герена според тях.

"Гунди и Котков са спортисти, които са прославили цяла България. Те заслужават това уважение. Георги Аспарухов е жива легенда на Левски, той никога не умира за привържениците на Левски. Не съм имал честта да го гледам на живо, но от моя дядо, от моя баща ми е предадено какъв футболист, какъв човек е бил. Човек с голямо сърце, той е бил модел за подражание на младите хора.

Състоянието на Левски е моментно - сигурен съм, че след известно време Левски ще се оправи. Дали с нас, или без нас. Засега съм аз старши треньор, не знам дали ще продължа да бъда. Виждате какво е състоянието на клуба, водил съм разговори с Наско Сираков, належащо е да се намерят спонсори, да се погасят задълженията, да се задържат футболистите, няма как да го обясня аз това, има хора от ръководството, питайте тях.

Според вас каква е атмосферата в съблекалнята? Ако зависи от мен, бих дал договори на всички футболисти. Не зависи от мен обаче. Футболът е кратък, момчетата са професионалисти, всеки играе за пари, до момента само можем да им благодарим, че не са си тръгнали. Искат да останат, повечето нямат договори, тренират само от желание", каза Живко Миланов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Толераст

    7 0 Отговор
    Щом е съблекалня , атмосферата ще е любовна .
  • 2 Водоструйник

    7 0 Отговор
    Само братята Цоневи са стойностни. Всичко друго е плява и се ослушват , защото никой друг не ги иска. Да пускат водоструйката и да чистят о/т/бора !
  • 3 Фактъ

    8 1 Отговор
    Сираков , незабавно за напусне Левски ! Този смешник е човека на главният виновник за състоянието на отбора , както и на държавата , а именно Боко от Банкя .
  • 4 ГЕРЕН

    3 0 Отговор
    А СПОРЕД ТЕБ.....КОЙ Я НАПРАВИ ТАКАВА?!!?!!!!!!!!???????????????????
    ВИЕ ТАНАС И УПРАВЛЕНИЕТО ВЪВ
    СЯНКА. БИБИТКО. УБИХТЕ МИ
    УДОВОЛСТВИЕТО ДА СЕ РАДВАМ
    ТАКА КОГАТО БЯХ МЪНИЧЪК И
    МЛАД. ПРОФАНИ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мим33

    3 0 Отговор
    То е ясно,че Левски някога ще се оправи.но без тези ръководители,които го закопават...