Last news in Fakti

1 Юли, 2021 18:45 1 386 0

Челси преговаря с Борусия Дортмунд за Холанд, но Райола пречи на трансфера

  • райола-
  • пречка-
  • преговори-
  • челси-
  • борусия дортмунд-
  • холанд-
  • откупна клауза

Агентът на норвежеца иска в договора с Челси да бъде включена освобождаваща клауза

Челси преговаря с Борусия Дортмунд за Холанд, но Райола пречи на трансфера - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Челси е започнало преговори с Борусия (Дортмунд) за евентуалния трансфер на Ерлинг Холанд, твърди "Дейли Мейл“. Според изданието има шанс да се стигне до сделка, която ще възлиза общо на 170 милиона паунда. Германският клуб все още твърди официално, че няма желание да се разделя с голмайстора си през това лято, но амбицията на самия играч е друга и норвежецът иска да направи следващата стъпка.

Освен позицията на Борусия другата голяма пречка е изискването на Мино Райола в договора с Челси да бъде включена освобождаваща клауза. Английският клуб категорично не е съгласен да има такава. Именно заради подобно изкисване на Райола преди време пропадна и трансферът на Холанд в Манчестър Юнайтед. Впоследствие германският клуб се съгласи на това условие и през следващото лято Холанд ще може да си тръгне срещу 75 милиона, каквато е откупната му клауза.

Реал Мадрид също ще опита да вземе Холанд още през това лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА