Last news in Fakti

3 Юли, 2021 14:51 7 735 2

Ето кои са двамата най-богати ММА бойци в историята

  • най-богатите мма бойци в историята-
  • конър макгрегър-
  • хабиб нурмагомедов

От South China Morning Post твърдят, че Конър Макгрегър разполага с 400 милиона долара

Ето кои са двамата най-богати ММА бойци в историята - 1
Илюстративна снимка, източник: EPA/БГНЕС

Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов са двамата най-богати ММА бойци в историята на спорта. От медията South China Morning Post направиха класация, цитирана от mma.bg., в която съвсем очаквано Макгрегър е на върха. От South China твърдят, че голямата звезда на UFC има 400 милиона долара.

Хабиб Нурмагомедов от своя страна заема второто място със скромните 40 милиона долара. Взема се предвид и парите, които бойците изкарват от рекламни договори, а не само от заплатите им в UFC.

Огромните приходи на Макгрегър идват от битката с Флойд Мейуедър, както и от неговата марка уиски, която той продаде. Третото място в класацията заема легендата Джордж Сейнт Пиер. Той е заработил 30 милиона долара в неговата кариера.

На следващите две места на Брок Леснар и Би Джей Пен. Брок е изкарал 25 милиона, а Пен е на 5-то място с 20 милиона долара. Преди няколко години Хабиб и Макгрегър се биха и битката им стана най-продавана в историята на UFC.

Финансовите успехи на Хабиб се дължат до голяма степен на битката с Макгрегър. "The Eagle" го накара да се предаде и стана голяма звезда, а това му донесе нов договор с подобрени условия в UFC.

Eто листата с най-богатите 5 ММА бойци в историята:

1. Конър Макгрегър - $400млн
2. Хабиб Нурмагомедов - $40млн
3. Джордж Сейнт Пиер - $30млн
4. Брок Леснар - $25млн
5. Би Джей Пен - $20млн


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стъки

    16 0 Отговор
    Аз взех 2 000 000 от Тиквата.Без бой.ха ха ха
  • 2 Най-богати са

    12 0 Отговор
    Стъки и Прасен Крадев.