Last news in Fakti

3 Юли, 2021 16:09 2 082 3

UEFO EURO 2020: Италианските национали направиха уникален жест към съотборник (ВИДЕО)

  • леонардо спинацола-
  • италия-
  • жест-
  • футболисти-
  • видео

Снощи Спинацола напусна терена на носилка облян в сълзи, а съотборниците му се опитаха да го развеселят в самолета на връщане в базата Коверчано

UEFO EURO 2020: Италианските национали направиха уникален жест към съотборник (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Футболистите на Италия опитаха да утешат Леонардо Спинацола по пътя към базата в Коверчано. Играчите изпяха песен в самолета за защитника на Рома. 28-годишният бранител се контузи през второто полувреме при победата над Белгия с 2:1 на четвъртфинала на UEFA EURO 2020 на „Алианц Арена“.

Първоначално травмата му изглеждаше, че не е толкова сериозна, но след това се разбра, че той е скъсал ахилесово сухожилие и може да отсъства от терените за повече от шест месеца.

Крайният бранител ще бъде подложен на допълнителни медицински изследвания днес, като все още не е ясно дали това ще се случи в Рим или Флоренция.

Спинацола напусна терена на носилка облян в сълзи, а съотборниците му се опитаха да го развеселят в самолета на връщане в базата Коверчано.

В една от социалните мрежи на Скуадра Адзура се появи видео, в което играчите пеят: „Оле, оле, оле, оле, Спина, Спина.“ Халфът Федерико Бернардески взе микрофона и започна да пее, след което бе последван от съотборниците си.

„Съжалявам за Спинацола. Той не заслужаваше такава контузия. Беше един от най-добрите в турнира“, заяви Манчини след двубоя срещу Белгия.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спинацола е в

    2 1 Отговор
    Рим за изследвания. Операцията ще я правят тук. Казаха, че ще е извън терена за 4 месеца. Моуриньо веч е набелязал човек за купуване, играещ на неговата позиция.
  • 2 Зайко Байко многознайко

    0 1 Отговор
    Уж спортисти, но с рехава конституция!? Дано да оэдравее по скоро, добър играч е а Италия эаслужава да е на финал. Германцит не энам как допуснах эагуба от ненавистните ми англичани 55 години, 55 години!!!
  • 3 Зайко Байко многознайко корекции

    0 1 Отговор
    .....Германците...... .....допуснаха.......