Last news in Fakti

4 Юли, 2021 21:40 4 859 30

Тодор Батков би тревога: Ситуацията в Левски е много зле

  • левски-
  • тодор батков-
  • батков

"Да не губят вяра феновете. Левски ще го има. От държавата да не чакаме, свърши тази работа", заяви бившият собственик на "сините"

Тодор Батков би тревога: Ситуацията в Левски е много зле - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира пред bTV тежкото положение, в което се намират "сините". Адвокатът говори за провалената сделка с Джоузеф Диксън, а и по други теми, свързани с клуба от "Герена".

"Бях чул, че има някакви разговори с Диксън, но не знаех подробности. Изненадах се от това, което Наско съобщи на могилката на 24 май. Още тогава изразих съмнение, все пак 30 години ръководя голяма адвокатска къща. Някак си не ми се връзваше. България е рискова страна с ниска покупателна способност, Левски има милиони задължения, които трябва да бъдат покрити. Трябва да генерира отнякъде минимум 10-12 милиона лева приходи, за да се издържа. И едва след това идва инвестицията, която сама по себе си също е рискова.

На този етап в България все още е нужен благодетел. Домусчиеви са благодетели на Лудогорец. Те всяка година наливат и то много. В ЦСКА също. В другото ЦСКА също. Стадионът сам по себе си може да бъде построен, но клубът трябва да бъде отделен. Държавата няма отношение. Нашите стадиони са частна собственост, дадени са за ползване.

Не искам да злобея, но адвокатите, които Наско е наел, трябваше да го предупредят. Човек, който идва да инвестира собствени пари или носи чужди пари, той се усеща. Диксън май не приличаше на такъв. Не искам да го обвинявам момчето. Може би желанието той си го е представял за действителност.

Много е зле ситуацията в Левски. Тревожно е положението! Мълчанието не помага на никого. Да излезнат от клуба и да кажат: "скъпи левскари, ситуацията е тази и тази, моля ви помогнете, кой с каквото може".

И още един съвет: да обявят отделни сметки - желаещи да дарят на школата, желавщи да дарят на първи отбор. Но ние дори нямаме и първи отбор в момента, останали са 12 футболисти. Не знам как издържат, как хранят семейства. Да не губят вяра феновете. Левски ще го има. От държавата да не чакаме, свърши тази работа", заяви Тодор Батков в ефира на bTV.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви КуРтИ от село Пиперково

    27 6 Отговор
    Tиквата да дава един шкаф и ще се закрепи полужейието.
  • 2 Един

    25 4 Отговор
    А ти си си добре, нали?
  • 3 Гуцката

    21 7 Отговор
    Сега ако не ви се отбием с 10 на нула и да обесмислим седмиците нямя кога. И другата переспектива ме радва и прави щастлив- В група! Чудно. Дай Боже, както казва Бойко Борисов!
  • 4 Миро

    45 3 Отговор
    Не знам само защо им дадоха лиценз като нямат пари.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 А бе...?!

    19 3 Отговор
    Какво е това извънземно от снимката...?!
  • 7 Едсон Арантес Ду Насименту Мораеш Пед

    22 1 Отговор
    Как пък баш по избори почвате да квичите ,крадци
  • 8 ЕПИхлорХИДРИН

    34 7 Отговор
    Браво ! Колкото са по-зле , толкова по-добре ! Досега властта работеше за тях , подкрепяше ги и ги хранеше. Тиквата , Шиши , Софиянски , Сталийски , Бакърджиев , Марков ! Отборът на ВЛАСТТА ! Нека са гърчат , след цялата помия , доноси и злоба с , които ни заливаха ! Били САМи СРЕЩУ ВСИЧКИ ...ха .ха.ха.ха !

    Коментиран от #16

  • 9 Хроматид

    21 4 Отговор
    Това всъщност е една много , много добра вест !
  • 10 будалата

    29 3 Отговор
    Аз ако не си плащам данъците 3 години щяли да ме съдят , а Луевски дължали милиони към НАП ...досега трябваше да са фалирали отдавна .
  • 11 Реалист

    29 3 Отговор
    Що за лиценз имат , като дължат по найсе заплати и данъци. Пак наши и ваши. Докога ще ги дондуркат ? Закриваааай !
  • 12 Цеплер

    17 4 Отговор
    В казана ще го има УЕВСКИ. Бавно, бавно се вари, за това и този има принос.
  • 13 Маde in Bg

    3 12 Отговор
    Не бе! Не е така бе хора- "Закривай Левски' ! Кофти става - "Вечното дерби Левски и ЦСК" ! Трябва да го има този Български отбор! Чудя се, защо не отворят дарителска сметка и Аз пръв ще давам някой лев от мизерната си евро заплата🙂 за този наш Български отбордокато се оправят и не защото е Левски ,а Български отбор с лошо ръководство,защото мисля,че може всеки отбор в БГ да попадне в такава ситуация ,

    Коментиран от #23

  • 14 татков

    10 1 Отговор
    на кого му пука бе,минаваш за корифей в бранша а виж с кви глупости се занимаваш
  • 15 Перко

    26 7 Отговор
    Много се радвам за левски.Ще се радвам и ако батков е зле, като тях...Боклука му с боклук преди 13 години пре.ба ЦСКА-взеха ни лиценза за 800 000 задължения към НАП ,за да нагласи недоразумението си ,наречено левски,да играе в евротурнирите...Цирка който сътвориха с участието си го знаете...БОКЛУЦИ!

    Коментиран от #26

  • 16 ЦСКА умре

    7 23 Отговор

    До коментар #8 от "ЕПИхлорХИДРИН":

    Ти и започнато начално образование нямаш, камо ли да се присмиваш на единственият Български отбор, вкарал 5 попадения на Барселона и два пъти по 7 гола в сФинската ви (модераторите трият коментари, съдържащи думи, сходни на свинско месо) врата! И после що пеем 🎶ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ! ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ! ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ! ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ!🎶
  • 17 Иво

    17 3 Отговор
    Ченгето Батков говори пълни глупости. Левски вече не съществуват. Просто вече няма отбор. Лъжат феновете да си дадат и последните пари за Наско и Тити да взимат заплати.
  • 18 Терориста

    3 17 Отговор
    ЕДИН ЖИВОТ ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР ЛЕВСКИ ЗНЧИ СВОБОДА.
  • 19 Левски -славно име, но умрял отбор

    11 1 Отговор
    Да си играят според възможностите. Първо В група, после бързо стабилизиране и в топ 6 в А група. Както стана с ЦСКА. Иначе само изхранвате връзкарчета и африканци. Никаква полза за обикновенни талантливи български футболисти. Жалка картинка!
  • 20 Бате Борисов Батков Левски

    3 3 Отговор
    Батков да вземе 3-4 млн кредит като юридическо лице да покрие задълженията на Левски за да вземе лиценз Сираков ще му даде част от акциите за да стане собственик и Левски каквото покаже на терена Батков като му дойде клиент който иска правна защита взима пари за да го защитава а не чака клиента да му говори за пари и да му показва компютърни графики на разни неща който иска да работи в България основава фирма и част от парите си внася в банка в България за да има оперативен капитал обслужване на сметки в България по банков път и започва да купува играчи с парите които не са в България и води играчи и чака резултати а на който му се работи на компютър има гейм конзоли и различни видове софтуер
  • 21 Абе,

    10 0 Отговор
    Като измишкуваха феновете и не подкрепиха черепухата,така ще е - "В" група ! Пък и 30 000€ за заплата на комарджията трябва да събират !
  • 22 Батков Левски Бате Борисов

    3 1 Отговор
    Батков като вземе 3-4млн кредит ще ги даде безвъзмездно на Левски като дарение и после каквото стане на футболния терен следващия сезон щото не се знае дали ще има на ВАР на всеки мач и какво ще отсъждат съдиите щото може да стане като на мача Септември София и Ботев Враца другите отбори в България под една или друга форма са спонсорирани от държавата ББР общини от държавни фирми от държавни поръчки И Т.Н.

    Коментиран от #28

  • 23 Jacques Yves Moineau

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "Маde in Bg":

    И защо трябва да го има Левски? Няма нищо вечно. Ще го има ако има фенове които да го подържат. Когато феновете виждат че отбора се ползва за задкулисни игри и далавери, се оттеглят (по голямата част). В крайна сметка един отбор има фенове защото играе добре, защото има невероятна атмосфера и т.н. а не защото тоз или оня олигарх си върти парите през отбора.
  • 24 БълГаранция Франция е Галант

    3 0 Отговор
    Арабите с Петро доларите купиха западните отбори които отдавна бяха дали фира
  • 25 Стефан

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тодор Батков би тревога: Ситуацията в Левски е много зле. И по стар български обичай ти нямаш вина за това, а само си загрижен, разбрахме те бай Ганьо, разбрахме те, сега се скрий в дупката от която изпълзя.
  • 26 Шматков

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Перко":

    Този винаги е бил добре- и преди 10. ноември и след това. Едно време бе комсомолски секретар, после в ОФ- при бай Гиньо, след "промяната"- назначен бизнесмен и "адвокат".
  • 27 проигран шанс

    1 1 Отговор
    Тъпанари Изгонихте Диксън защото ставахте Господа Никой и сега плюете колко лош бил
  • 28 Това с -

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Батков Левски Бате Борисов":

    "под една или друга форма са спонсорирани от държавата ББР, общини, държавни фирми..." - го забравѝ. Кой взел-взел, батко го омъжиха при бай Ставри.
  • 29 БАТКОВ

    0 0 Отговор
    ДА ПРАЗНУВАМЕЕ !
  • 30 БЕРОЯ

    0 0 Отговор
    ЗАКРИВАЙЙЙЙЙ СТИГА ТАЯ МЪКА!