Last news in Fakti

5 Юли, 2021 12:46 1 097 1

UEFA EURO 2020 Треньорът на Дания: Искаме да обединим нацията

  • хюлманд-
  • обединение-
  • нация-
  • дания-
  • евро 2020-
  • полуфинал-
  • англия

"Не искам да говорим повече за 1992 година - тогава бяха различни времена", заяви Каспер Хюлманд

UEFA EURO 2020 Треньорът на Дания: Искаме да обединим нацията - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд коментира предстоящия мач от полуфиналите на Европейското първенство срещу Англия. Той сподели, че всички в състава му са готови за срещата и искат да постигнат успех, за да обединят нацията. Специалистът също така допълни, че подкрепата на местните фенове дават криле на футболистите му.

"Не искам да говорим повече за 1992 година. Тогава бяха различни времена. Европейското първенство беше различно, както и футболът. Ние искаме да напишем своя собствена история. Опитваме се да вдъхновим и да обединим нашата страна. Не мисля, че Англия ще ни изненада, нито ние тях. Разбира се, че сме подготвени да играем пред хиляди англичани".

"Доволни сме, че привържениците се завръщат на стадионите, но бихме искали да има и датски фенове. Да играем на “Уембли” е мотивиращо. Ще бъде трудно. Аз вярвам в характера на нашия отбор, както и в обичта и състраданието, които получаваме от нашите фенове, които ни дават криле. Играем със сърцето на Кристиан Ериксен. Силно вярваме в себе си и ще се борим", каза селекционерът на Дания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А! Изненада

    1 0 Отговор
    Га не пуснахте руски фенове в Копенхаген не ревахте. Сега англичаните като не пускат вашите що ревете?