Last news in Fakti

5 Юли, 2021 18:37 2 763 1

Макгрегър се закани жестоко на Порие (ВИДЕО)

  • конър макгрегър-
  • дъстин порие-
  • ufc 264

"Порие говори много в последно време, но със сигурност ще си плати. Няма да е красиво", каза "Тhe Notorious"

Макгрегър се закани жестоко на Порие (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Конър Макгрегър е готов за голямата битка този уикенд. Звездата на UFC ще влезе в клетката с Дъстин Порие в главната битка на UFC 264, което ще се проведе в Лас Вегас, пишат колегите от mma.bg. Битката им ще бъде трета и в лека категория, а този, който спечели ще получи шанс за титлата.

Очаквано Макгрегър е аутсайдер, защото преди няколко месеца Порие го победи с нокаут във втората им среща. Определено има доста напрежение върху Конър, който печели само 1 от последните си 4 битки в бойните спортове.

"Тhe Notorious" разкри, че теглото му е на ниво и няма търпение да стъпи на везната. В последно време Порие говори много по негов адрес, а Конър се закани, че ще го накара да си плати.

Ето какво сподели Макгрегър пред феновете на живо в Инстаграм:

"Тренировките са добре. Напълно съм фокусиран и всичко беше ММА за мен. Бях зает с много работа и се потопих в ММА. Готов съм да ви дам шоу. Готов съм за бой. В сряда ще летя до Вегас. Тристан Кенеди е с мен, той е много добър диетолог. Заради него съм в най-добрата форма в живота си.

Влизам в това сваляне на килограми с много енергия. Теглото е на ниво. Вълнувам се от това, че ще се кача на кантара. Тялото ми е готово и правих тежки тренировки. Правих по 3 тренировки на ден. Няма да се разсейвам и съм фокусиран върху това да си свърша работата.

Имам много оръжия, които да използвам във вечерта на боя. Порие иска ММА и ще го получи. Ще има пресконференция, която ще е в деня преди кантара. Феновете ще са там, което е добре. Порие говори много в последно време, но със сигурност ще си плати. Няма да е красиво".

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.