Last news in Fakti

6 Юли, 2021 11:56 2 865 1

UEFA EURO 2020: Лъсна още един скандал между французите след отпадането от Швейцария

  • варан-
  • погба-
  • обиди-
  • павар-
  • отпадане-
  • евро 2020-
  • швейцария-
  • скандал-
  • франция

Варан и Погба са разменили обидни думи помежду си

UEFA EURO 2020: Лъсна още един скандал между французите след отпадането от Швейцария - 1
Снимка: БГНЕС

Двама от водещите играчи в състава на Франция - Пол Погба и Рафаел Варан са разменили остри думи след загубата с дузпи от Швейцария на осминафинала на Евро 2020, разкрива “Le Parisien”. Скандалът между двамата започнал още на терена, а ситуацията се е влошила след прибирането на отбора в съблекалнята.

Погба отбеляза единия от головете за Франция, като направи резултата 3:1 в 75-ата минута. Някои от съотборниците му обаче са му се ядосали, че той не е влагал достатъчно усилия в защита, което помогна на Швейцария да изравни и да вкара срещата в продължения.

Пръв конфронтацията с Погба е започнал защитникът Бенжамен Павар, а впоследствие в скандала се е включил и Варан.

“Бенджи (Павар) смята, че не помагаш достатъчно в защита”, е заявил Варан на Погба.

Ядосаният Погба пък се е обърнал към Павар с думите: “Какво си казал?” Впоследствие двамата са разменили обидни думи помежду си и скандалът се е разраснал. По-късно обаче Погба се е успокоил и се е извинил на колегите си.

Интересното е, че Погба и Варан може много скоро да станат съотборници в Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” са в напреднали преговори за привличането на защитника на Реал Мадрид на “Олд Трафорд”. Затова ще бъде любопитно дали този скандал ще се отрази на отношенията на двамата играчи, ако те заиграят в един отбор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ba7_Rambo

    0 2 Отговор
    Този Варан ли е, смок ли е, няма право много да говори, щото е кръгла нула... Рядко има по-голям дърводелец от него. А пък Павар беше трагичен - той и 200 процента да влага, все едно няма десен бек там...