Last news in Fakti

6 Юли, 2021 17:09 1 714 6

Бърни Екълстоун омаловажи успехите на Хамилтън и Верстапен

  • бърни екълстоун-
  • люис хамилтън-
  • макс верстапен

Някогашният бос на Формула 1 е известен с пиперливия си език и често си печели врагове

Бърни Екълстоун омаловажи успехите на Хамилтън и Верстапен - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун вярва, че има поне шестима пилоти, които могат да побеждават големите звезди на спорта Люис Хамилтън и Макс Верстапен, ако се състезават с техните болиди на Мерцедес и Ред Бул. 90-годишният британец допълни, че Люис вече няма психологическо надмощие над Макс и нидерландецът трудно може да бъде спрян по пътя към първата световна титла в кариерата му.

„Истината е, че във Формула 1 поне шестима пилоти от челото на колоната могат да побеждават Люис Хамилтън и Макс Верстапен, ако се състезават с техните болиди. Това не е нищо ново и винаги е било така“, коментира Бърни.

„Битката за титлата тази година стана доста изненадваща, защото не само Макс е претендент, но до този момент Люис изглежда, че няма никакви шансове и вече не може да налага. Сезонът обаче е много дълъг и сме виждали дори по-големи обрати“, завърши британецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    8 3 Отговор
    Човека просто казва истината ‼️
  • 2 Sieg

    4 2 Отговор
    За Верстапен може да се каже нещо положително, сменяха му съотборниците и беше по добър. Обаче Хамилтън....... Да му сложат Ръсел и до там.
  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    8 2 Отговор
    Спомнете си старта в който Люис бе болен и бе заменен от резервен пилот! Същия водеше и малко преди края бе извикан в бокса !
  • 4 Най-великият е .............

    5 1 Отговор
    Сена

    Коментиран от #5

  • 5 Hellish

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Най-великият е .............":

    Безспорно и заедно с него Фанджио и Джим Кларк. Ама тогава са били пилоти. Ръчни скорости, никакви системи, особенно по времето на Фанджио е било брутално. И маняка 6 сезона 5 титли и е бил на 40 и кусур години
  • 6 Subaru WRX

    3 0 Отговор
    Най-великият в автомобилизма е Сеабастиен Льоб. 9 сезона във WRC: 150 старта, 74 победи. Асфалт, макадам, дъжд, слънце, сняг, дървета до пътя. Ф1 е детска градина. Самовлюбени егоистчета.