Last news in Fakti

11 Юли, 2021 13:15 1 468 2

Шефовете на Лудогорец са били много близо до сделка за национал в посока Турция

  • пламен илиев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • ерзурум

От Лудогорец били готови да го пуснат почти без пари

Шефовете на Лудогорец са били много близо до сделка за национал в посока Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Лудогорец са били много близо до сделка с турския Ерзурум за вратаря Пламен Илиев, пише "Мач Телеграф". Трансферът пропаднал в последния момент, защото комшиите се отказали от родния национал.

От Лудогорец били готови да го пуснат почти без пари. Самият вратар също бил готов да заиграе във второто ниво на футбола в Турция.

Ерзурум, където игра и бившата голяма звезда на Левски Габриел Обертан, изпадна миналия сезон от елита. Въпреки провала на сделката с турския клуб е много вероятно Пламен Илиев да напусне скоро разградчани. Той изпадна от титулярния състав, след като в отбора беше привлечен хърватинът Кристиян Кахлина.

Наскоро с "орлите" подписа друг класен страж - Серджо Пад, който е гласен за резерва на Кахлина. Така за популярния с прозвището Пацо Тигъра вратар не остава място в Лудогорец и от клуба са склонни да го пуснат и без пари.

Илиев дойде в Лудогорец през 2019 година, като шампионите много силно го искаха. Те му предложиха солидна заплата, а след това платиха и 100 000 евро на румънския Астра Гюргево, за да го пусне шест месеца преди изтичане на договора му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    1 0 Отговор
    Те са близо и до сделка с немеца Али да правим инженернопорно за по 50'000 !!!!
  • 2 3.14К

    2 0 Отговор
    Няма ли Магнитски за гелосаните? Съпорта за НТ за 240 000 000 какво го правим, че сега Киро Хардварда ще даде на Киро гела нови 38 000 000€? Май няма нищо ново и ще играе ..... мечката.