Last news in Fakti

11 Юли, 2021 11:50 1 699 4

UEFA EURO 2020 Киелини: Англия може да спечели Европейското дори и с резервите си

  • италия-
  • джорджо киелини-
  • англия-
  • футбол-
  • хари кейн

Никой от съперниците не е уплашен, уважаваме се взаимно

UEFA EURO 2020 Киелини: Англия може да спечели Европейското дори и с резервите си - 1
Снимка: БГНЕС

Ветеранът в редиците на Италия Джорджо Киелини се изказа доста ласкаво по адрес на Англия преди финала на Евро 2020. Двата тима спорят за трофея днес от 22:00 часа на "Уембли". По думите на 37-годишния бранител, англичаните са щели да се класират до финала дори и с резервите си.

"Винаги съм харесвал Хари Кейн. Той е класен нападател. Помня един от първите му мачове за националния отбор в Торино и още тогава ми направи силно впечатление. Имах късмета да играя срещу Тотнъм, така че го познавам добре", каза Киелини.

"Но Англия не е само Кейн. Те имат невероятни футболисти и по двете крила. Те могат да спечелят Европейското дори и с резервите си. Очаквам да стане грандиозен мач. Никой от съперниците не е уплашен, уважаваме се взаимно", завърши ветеранът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 типично по рептилски

    2 0 Отговор
    това означва ли че са ви обяснили вече кой е спечелил ???

    Коментиран от #3

  • 2 пешо

    2 0 Отговор
    е, едва ли. ако са "обяснили", то е на реферите. особено на този, който е на вар-а. както в предния мач на наглосаксите.
  • 3 Италианец

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "типично по рептилски":

    Манчини!! Тоя предварително е вдигнал краката и се е " надупил" на англичаните!! Да не си посмял да го пуснеш в игра!!
  • 4 Денислав

    0 0 Отговор
    Дотук...., не си от класа на Пирло за, какъвто те мислех. Не е това начина да посегнеш към треньорска кариера на острова!