Last news in Fakti

15 Юли, 2021 21:50 15 426 13

Едно от най-богатите гръцки семейства се разпадна

  • аек атина-
  • демис николаидис-
  • деспина ванди-
  • развод-
  • футбол

Новината, че Деспина Ванди и Демис Николаидис са решили да тръгнат всеки по своя път и да се разведат, избухна като "бомба"

Едно от най-богатите гръцки семейства се разпадна - 1
Снимка: Instagram

Бившият гръцки национал, нападател на АЕК Атина и националния отбор на страната, както и президент на родния си клуб - Демис Николаидис, официално обяви развода си с певицата Деспина Ванди.

Новината, че Деспина Ванди и Демис Николаидис са решили да тръгнат всеки по своя път и да се разведат, избухна като "бомба". В съвместно изявление известната певица и футболистът-ветеран обявиха, че след 18 години заедно, те са решили да разтрогнат брака си. Те са били заедно още три години преди да се оженят, така че общият период във връзката им е 21 години. Имат две деца- син Йоргос и дъщеря Мелина.

Публикация, споделена от @gossiptv

"Нашият абсолютен приоритет е грижата и защитата на нашите деца и искаме зачитането на нашето решение, като дали ще има още детайли по темата, си го запазваме като единствено наш приоритет, се казва в съвместното им изявление.

Една от най-популярните двойки в Гърция дълго време бе пример за партньорство, в което всеки подкрепя другия. През 2004-а година, когато АЕК (Атина) беше в реален фалит, отборът изхвърлен в Трета лига, Николаидис се нагърби със задачата да го изправи на крака, подкрепян от феновете.

Публикация, споделена от Gpop.gr (@gpop.gr)

Тогава Деспина Ванди имаше активна роля в тази посока, а когато имаше предложения да се вдигнат цените на билетите, за да се съберат повече пари, тя се противопостави. Ванди излезе с мнение, че "АЕК е на всички фенове, които го обичат- и на бедните, и на богатите" и всеки трябва да може да си позволи билетите.

Николаидис остана президент на АЕК до 2008-а година. Иначе е европейски шампион от 2004-а година, записал е 54 мача и 17 гола за Гърция.

Роден в Гийсен (Германия) в емигрантско семейство, той носи екипите на Аполон (Смирни) и за една година на Атлетико (Мадрид), където приключва и кариерата му.

През 2014-а година телевизията Discovery Channel прави филм за най-богатите хора в Европа и семейството на Николаидис и Ванди е посочено там като притежаващо пари, бижута и имоти на стойност 25 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 45р35

    32 7 Отговор
    Лесбина е свободна, пиндо и той, напред към Атина лбгт генерация!
  • 2 Заради Николаидис

    15 2 Отговор
    Илиан Илиев, търка там резервната скамейка! Освободиха го и му дадоха 2чувала пари да си ходи в България! Илиан сигурно не го помни с добро!
  • 3 25 милиона евро

    27 4 Отговор
    Тва богатство ли е😂😂😂😂😂на роналдо седмичната заплата

    Коментиран от #5, #12

  • 4 Каракачанин

    13 3 Отговор
    Шукарни са
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тодор

    20 9 Отговор
    Аааа,гъркинчето го бива ! Ако е свободна,аз съм кандидат.

    Коментиран от #8, #11

  • 7 Aлфа Вълкът

    5 6 Отговор
    Тез пък кои са?
  • 8 Aлфа Вълкът

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тодор":

    Я вземи и поразгледай снимките по-добре, тая горната е от преди 20г май.
  • 9 По лицето и личи че

    6 6 Отговор
    Е разбита каруца....и отдолу предницата и е разбита като на руски Зил 🤣
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ВикиЛексъсОсло

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тодор":

    51 години е Деспина Ванди и е най-известната гъркиня в Европа. Първа запя масово песните си на английски език още 2002-2003 г. и стана известна във всички евро класации тогава. Интересно че не я намразиха гърците! Всеки знае какво националисти са и искат от гръцките певци да пеят само на гръцки и само тя се осмели да пее на английски. Интересното е че и двама са гермаански гърци - родени са в Германия и Демис Николаидис и Деспана Ванди е родена в Германия преди 51 г.
  • 12 7474

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "25 милиона евро":

    На роналдо седмичната, а на тебе 7 живота ще ти стигнат ли?
  • 13 ооооо

    0 0 Отговор
    Деспина Ванди! Гръцката Джей Ло! Почти ѝ е астрална близначка! По-голяма е от нея само с 2 дни!