Last news in Fakti

20 Юли, 2021 13:57 2 899 6

Сериозни искри между мениджъра на Гришо и тенис федерацията заради кортовете в Борисовата градина (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • георги стоименов-
  • българска федерация по тенис-
  • мариана печеян-
  • тенис клуб хасково-
  • академика 2011

От казаното от Печеян стана ясно, че в продължение на година кортовете са били ничия собственост

Сериозни искри между мениджъра на Гришо и тенис федерацията заради кортовете в Борисовата градина (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Григор Димитров – Георги Стоименов, и членът на Българската федерация по тенис Мариана Печеян влязоха в дебат и спор във връзка с желанието на Гришо и "Тенис клуб Хасково" да участват в конкурса на "Академика 2011" за наем на кортовете в Борисовата градина в София.

Двамата бяха гости в предаването „Брейк пойнт“ по „Макс спорт“.

"Има морална страна. Те (Димитров и клубът в Хасково) могат да участват, но защо трябва да влизат в тази надпревара. Това е срамота, искате да унищожите федерацията. Човек, който има милиони в джобовете си, купува земя и си прави академия", каза Печеян.

В момента съоръжението в Борисовата градина е собственост на държавното дружество "Академика 2011" (с принципал Министерството на младежта и спорта) и досега се управлява от Българската федерация по тенис под името "Български национален тенис център".

От казаното от Печеян стана ясно, че в продължение на година кортовете са били ничия собственост.

Тя попита мениджъра на Димитров какво е направено за плановете на Димитров за академия в Хасково, което беше анонсирано още през 2017 г. "Вижте си сайтовете, какво казахте тогава. Къде ви е академията, къде са ви международните турнири".

"Конкурсът е направен така, че федерацията по тенис да покрие всички критерии. Не виждам защо има такъв негативизъм към Григор и се насажда мнение, че иска да се направи нещо нередно", коментира Стоименов.

Той показа снимки, настоявайки, че комплексът не се стопанисва добре и не е в добро състояние.

"Академика 2011" признава нашите инвестиции и ни смята за добър стопанин", отговори му Печеян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    10 3 Отговор
    Григор Димитров се ползва като "смокинов лист" от клана на ЮлияБерберян за прилапване на "колкото повече, толкова повече" имоти...!!!

    А Стоименов(Берберян) е Консолиерето им...!!!

    Дааа...!!!

    Коментиран от #5

  • 2 бравос

    7 2 Отговор
    абе има нещо гнило ама не знам какво....къдравата глава иска да множи парите уж да помага на спорта ама не е сигурно....,Печката е права,защо като има кинти не си направи академията някъде другаде,в Хасково примерно,пак ще помага на спорта....,от друга страна,кой знае какви държавни червени кърлежи да се вкопчили в народните дружества и не пускат.....ама нейсе.....
  • 3 Чичо Тони

    9 1 Отговор
    Има ли конкурс за наем или няма? Да не би г-жа Печеян да е искала да даде кортовете под наем на "свой човек" за жълти стотинки? Нещо не мога да и схвана притесненията.
  • 4 на село

    1 0 Отговор
    "Мениджърът на Григор Димитров – Георги Стоименов, и членът на Българската федерация по тенис Мариана Печеян влязоха в дебат и спор." ДЕБАТ И СПОР НЕ Е ЛИ ЕДНО И СЪЩО ПОНЯТИЕ? ТАЗИ ЖЕНА ГОЛЯМ ЧЛЕН ГО Е ИЗВАДИЛА!
  • 5 user

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "SH BG":

    Не може да бъде това което казваш. Берберян са от ДБ, а те всичките са честни и почтени и нищо държавно не пипат.
  • 6 абе тая

    1 0 Отговор
    биволица играе ли тенис?!Ще коли и беси!На кланицата....