Last news in Fakti

23 Юли, 2021 14:26 1 397 2

Тотнъм дава Хари Кейн в Манчестър Сити за 160 милиона лири

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • манчестър сити

Очакванията са английският национал да подпише 5-годишен договор с „гражданите“ и ще получава по 400 000 лири заплата на седмица

Тотнъм дава Хари Кейн в Манчестър Сити за 160 милиона лири - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е обърнал мнението си на 180 градуса, като вече е склонен да се раздели с голямата звезда на тима Хари Кейн, твърди в днешния си брой „Sun“. Според изданието нападателят е близо до трансфер в шампиона Манчестър Сити, който ще плати 160 милиона лири за него.

Очакванията са английският национал да подпише 5-годишен договор с „гражданите“ и ще получава по 400 000 лири заплата на седмица.

Както е известно, Кейн обяви желанието си да напусне Тотнъм още преди началото на Европейското първенство. Първоначално, Леви обяви, че нападателят няма да бъде продаден, а миналия месец бе отхвърлена оферта от Сити на стойност от 100 милиона паунда. Изглежда обаче, че бизнесменът е променил решението в последните седмици.

В същото време на „Етихад“ търсят доказан голмайстор, който да замени напусналия Серхио Агуеро. Клубът е готов да извади сериозна сума за Кейн, въпреки че по-рано през лятото мениджърът на „небесно-сините“ Хосеп Гуардиола заяви, че „гражданите“ не могат да си позволят подобен трансфер.

Ако трансферът се осъществи, това ще е най-голямата сделка в английския футбол. Настоящият рекорд се държи от Манчестър Юнайтед, който плати 89 милиона лири на Ювентус за Пол Погба през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тоци

    3 0 Отговор
    Сити, и ЛудоБорец да се забранят изкуствените отбори като тия са срам за футбола до преди 10 години ги нямаше на картата
  • 2 SH BG

    3 0 Отговор
    Евреина не струва и 1 600 000... :::)))

    Селяните ще се чудят к'во да го пра'ят още наесен.... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))