Last news in Fakti

26 Юли, 2021 20:26 1 542 1

От Интер: Ромелу Лукаку няма да ходи никъде!

  • марота-
  • лукаку-
  • задържане-
  • интер-
  • трансфер-
  • продажба

"От наша страна можем да кажем категорично, че Лукаку не се продава", заяви изпълнителният директор на клуба Бепе Марота

От Интер: Ромелу Лукаку няма да ходи никъде! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку няма да бъде продаден това лято, твърди изпълнителният директор на клуба Бепе Марота.

28-годишният белгиец изигра впечатляващ сезон, вкарвайки 24 гола в 36 мача, като Интер спечели първата си титла в Серия А от 2010 г. насам. Забележителната му форма предизвика интереса на някои от водещите европейски клубове като Челси и Манчестър Сити.

Преди предсезонния приятелски мач на Интер с Перголезе Марота потвърди приноса на Лукаку за отбора и заяви, че той няма да напусне "Сан Сиро".

"От наша страна можем да кажем категорично, че Лукаку не се продава. Той е важна фигура и Симоне Индзаги ще разчита на него", каза Марота пред Sportmediaset.

Откакто пристигна на "Сан Сиро" от Манчестър Юнайтед през лятото на 2019 г. белгийският национал отбеляза 64 попадения за "нерадзурите", а също така се разписа четири пъти за Белгия по време на участието си на Евро 2020.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бум

    0 3 Отговор
    Ама тази печка и никои не го иска