Last news in Fakti

30 Юли, 2021 11:47 1 958 1

УЕФА обяви точните дати и началните часове на мачовете на ЦСКА и Локо Пд

  • уефа-
  • футбол-
  • цска-
  • локомотив пловдив

Очаква се до края на деня да станат ясни реферите, които ще ръководят първите мачове на двата наши отбора в Лигата на конференциите

УЕФА обяви точните дати и началните часове на мачовете на ЦСКА и Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА обяви точните дати и началните часове на мачовете от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, в които участват ЦСКА и Локомотив Пловдив.

Първият двубой на „червените“ с Осиек е на 5 август (четвъртък) от 20.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в София.

В същия ден, но малко по-рано – от 19.00 часа, Локомотив Пд посреща Копенхаген на своя стадион в "Лаута".

Реваншът на ЦСКА в Хърватия е на 12 август от 22:15 часа българско време, а на пловдивчани в Копенхаген е същия ден от 21:00 часа.

Очаква се до края на деня да станат ясни реферите, които ще ръководят първите мачове на двата наши отбора в Лигата на конференциите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 3 Отговор
    И трите ни уж БГ учасника са вън от Европа. До две седмици и край. Ще съжалявам само за Локото защото са български футболисти. За другите маймунски отбори ми е все тая. Тук идват на-некадърните чужденци.