Last news in Fakti

31 Юли, 2021 15:38 1 224 1

Третата тренировка в Унгария е за Хамилтън

  • люис хамилтън-
  • гран при на унгария-
  • трета тренировка

С второ време остана Макс Верстапен от отбора на Ред Бул

Третата тренировка в Унгария е за Хамилтън - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън записа най-бързата обиколка в днешната последна трета тренировка преди квалификацията за Гран При на Унгария от 16:00 часа българско време.

Британската звезда на Мерцедес бе по-бавният пилот на германския отбор вчера и в голяма част и на днешната тренировка, но в последните минути на симулация на квалификационни обиколки разкри истинското си темпо.

С второ време остана Макс Верстапен от отбора на Ред Бул. Водачът във временното класиране при пилотите бе по-бавен от основния си конкурент за световната титла през тази година с 0.088 секунди.

Трети остана вторият пилот на Мерцедес Валтери Ботас. Финландецът бе по-бавен от съотборника си на 0.229 секунди.

Тежък удар на Мик Шумахер в предпазните заграждения на 11-и завой предизвика развяване на червени флагова и спиране на третата свободна тренировка 16 минути преди края.

Тренировката бе подновена осем минути преди края и всички пилоти побързаха да излязат на пистата и да опитат да подобрят времената си в симулации на квалификационно темпо.

На четвърта позиция най-бърз от останалите зад първите трима лидери се класира Карлос Сайнц. Испанският пилот е с нов двигател в своя болид на Ферари и ще се надява на силно представяне този уикенд. Зад испанеца на пето място в тренировката финишира неговият съотборник във Ферари Шарл Леклер с идентично време.

Шести резултат успя да запише Ландо Норис от отбора на Макларън, а едва седми остана Серхио Перес от Ред Бул. Мексиканецът продължава със затрудненията си да се доближи до темпото на съотборника си, след като бе със секунда по-бавен от него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цигански номера

    1 0 Отговор
    От кръвта вода не става циганин си е циганин.