Last news in Fakti

2 Август, 2021 15:44 1 305 0

Хари Кейн не се яви на първата тренировка на Тотнъм

  • кейн-
  • тотнъм-
  • тренировка-
  • явяване-
  • решение-
  • напускане

Това е лично решение на капитана на националния отбор на Англия, а не става дума за коронавирус или друг здравен проблем

Хари Кейн не се яви на първата тренировка на Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Тотнъм Хари Кейн не се яви на тренировка на Тотнъм днес, след като лятната му ваканция изтече. Според “Скай Спортс” това е лично решение на капитана на националния отбор на Англия, а не става дума за коронавирус или друг здравен проблем.

До днес нападателят беше в почивка и се очакваше при завръщането си в клуба официално да обяви пред ръководството, че иска да бъде продаден на Манчестър Сити. В края на юни шампионите отправиха оферта от 100 млн. паунда за него. След последния мач на Тотнъм за миналия сезон Кейн остави впечатление, че си взима сбогом с феновете на "шпорите”, след като дълго време ги аплодираше.

Междувременно обаче Сити работи и върху друг грандиозен трансфер, след като според медиите на Острова е предложил 100 млн. паунда и за Джак Грийлиш от Астън Вила.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА