Last news in Fakti

4 Август, 2021 11:04 2 074 0

И в река Дунав ще стартират джетове!

  • джет-
  • река дунав-
  • състезание-
  • джет ски шампионат

Над 30 участника ще мерят сили в третия кръг от Националния джет ски шампионат

И в река Дунав ще стартират джетове! - 1

За първи път джет ски състезание на река Дунав ще се проведе този уикенд в Никопол. Специално подготвеният градски плаж ще предостави отлични условия на състезателите от България, Гърция и Румъния.

Над 30 участника ще стартират в третия кръг от Националния джет ски шампионат.

Организатори са Община Никопол и Българската водомоторна федерация, които са подготвили зрелищен уикенд (7-8 август ) на плажа в Никопол. Кметът на Община Никопол Ивелин Савов, познат с любовта си към моторните спортове, ще се включи в състезанието с джет в категорията на серийните машини. По време на надпреварата ще има и много водни атракции, слалом с джетове и акробатничи изпълнения с джет от европейския шампион Дени Делиман от Румъния. Атракция ще бъдат и изпълненията с флайборд от нашия представител в световния шампионат Атанас Михайлов.

Кулминацията на водната скоростна феерия под и над вода ще се проведе в съботния ден, след 19 ч., когато река Дунав ще бъде озарена от светлинно шоу и рок концерт. Финалните серии са в неделя от 10 часа, а награждаването от 13 часа, на градския плаж в Никопол. Стартовете са в събота 7 август от 10 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА