Last news in Fakti

11 Август, 2021 20:53 9 574 7

Президентът на ФИА посочи основната причина Шумахер все още да е жив

  • михаел шумахер-
  • фиа-
  • жан тод-
  • формула 1-
  • лекари

Тя е страхотна жена и мисля, че без нея, той нямаше да се справи

Президентът на ФИА посочи основната причина Шумахер все още да е жив - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на ФИА и бивш шеф на претърпелия жесток инцидент във френските Алпи Михаел Шумахер - Жан Тод изтъкна ролята на жената на легендата - Корина във физическото му оцеляване.

Тод посочи, че цел номер 1 на лекарите и семейството на германеца е била той да остане жив и благодарение на г-жа Шумахер това е било възможно.

"Тя е страхотна жена и мисля, че без нея, той нямаше да се справи. Не очаквах да успее да се погрижи за всичко, но тя пое контрола и нещата се случиха. Благодарение на нея и лекарите той е жив, но тя е основната причина", заяви Жан Тод в интервю пред "Билд".

Той за пореден път отказа да издаде подробности около здравословното състояние на Шумахер, но каза, че той "продължава да се бори" и има надежда, че нещата може да се подобрят малко по малко.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    34 4 Отговор
    Няма никакъв шанс шампиона! Просто името му носи повече пари ако е жив, отколкото ако изключат машинката за съжаление! А че е мъчение за близките му никой не се съмнява!

    Коментиран от #6

  • 2 Dallas Cowboys

    20 2 Отговор
    За съжаление няма все още технология във медицината която да го възстанови дори и във инвалидна количка.
    Само го мъчат човечеца и милиардите му фенове по света.
    Уж най големите светила във медицината се погрижиха за него и те дори знаят че положението е безнадеждно.
  • 3 Мда

    9 11 Отговор
    Е то и Фикуса е жив, ама дали го осъзнава
  • 4 Е?????

    1 8 Отговор
    И!!!!!
  • 5 ЕВРО НЮЗ

    3 0 Отговор
    Имаше случай в Италия, момиче след катастрофа го държаха в такова състояние 18 години, но баща и не издържа и подписа документи да изключат системите които са я поддържали.. Вероятно е било и с научни наблюдения
  • 6 Ганьо Балкански

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Типични ганьовска психология. Там за вас в бг-то живота в само пари. Не познавате чувства като любов, преданост, всеотдайност. Чували сте за тях само по новините. За това сте на това дередже.
  • 7 По- добре е този човек

    0 0 Отговор
    да си отиде от живота, защото животът отдавна си е отишъл от него. Всичко, което е сега, е мъка за живите , а вероятно и за него. Ако осъзнава нещо. За живите това е едно непрекъснато сбогуване, агония. Обвивката на човека я има, него го няма. Неутешима скръб.