Last news in Fakti

12 Август, 2021 15:58 1 693 6

Катрин Тасева: Прекратявам кариeрата си повече от удовлетворена и много щастлива!

  • тасева-
  • отказване-
  • кариера-
  • прекратяване-
  • край-
  • художествена гимнастика-
  • индивидуално

"Не полетях в облаците, когато бях на върха! Успях да победя себе си, но без да се променям!", написа гимнастичката ни в социалните мрежи

Катрин Тасева: Прекратявам кариeрата си повече от удовлетворена и много щастлива! - 1
Снимка: БГНЕС

Българската гимнастичка Катрин Тасева, която след Олимпийските игри в Токио, прекратява спортната си кариера използва социалните мрежи, за да изкаже своята благодарност към всички, които са били до нея през годините.

"Мисля, че е време и аз да напиша няколко думи за изминалите събития!
Не знам от къде да започна…

Всъщност всичко, което бих искала и мога да ви разкажа и напиша няма да се събере в този пост, нито в следващите, затова мисля да го напечатам черно на бяло и да остане завинаги, но сега накратко бих искала да изкажа своите благодарности към най-важните и главните заподозряни лица в тази прекрасна история!

На първо място искам да благодаря на моята прекрасна треньорка Бранимира за това, че не се умори да вярва в мен през всичките 10 години! Успяхме да извървим целия път заедно! Благодаря за всичко, което направихте за мен дотук и за всичко, на което ме научихте! За вас каквото и да напиша ще бъде малко!

Благодаря на моята лична треньорка Силвия! С вас разбрах значението на думите работа, спокойствие и търпение! Благодаря на г-жа Раева за всички дадени шансове и подкрепата през цялото време! Благодаря на целия екип от хора, който работи с мен! Хореографи, масажисти, съдии, доктор и психолог!

Благодаря на един човек, който срещнах в много труден и тежък момент, даде ми сили и увереност да продължа! Благодаря ти, Ники!
Благодаря за подкрепата на моя клуб “Левски-Илиана” в лицето на Ина Ананиева! Както и на клуб “Тракия-Пловдив”, в който направих първите си стъпки!

Благодаря на цялата Българска федерация и ММС! Няма как да не благодаря и на една жена, от която научих няколко важни урока! Благодаря Ви, г-жо Робева! Благодаря на първата си треньорка Светлана! Изгради и постави стабилна основа, която да понесе цялата тежест през годините!

Благодаря на всички мой фенове, близки и приятели за подкрепата! Благодаря ви мило семейството, че изтърпяхте да ме няма през всичките тези години! След всичко това остана да благодаря и на себе си!

Благодаря, че издържах докрай! Не се поддадох на емоциите, когато беше най-трудно! Не полетях в облаците, когато бях на върха! Успях да победя себе си, но без да се променям! Прекратявам кариeрата си повече от удовлетворена и много щастлива!", написа Тасева в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фершел

    3 17 Отговор
    Мръхла
  • 2 Нахална хлебарка

    6 13 Отговор
    Що народна пара изядохте...
  • 3 Доротея

    3 7 Отговор
    Отивай прецедател на парламента, че и тая крещи като предишната манерка! Прави партия с Кобрат!
  • 4 Всъщност

    2 0 Отговор
    Защо въобще я започна тази кариера ?
  • 5 До кога

    2 0 Отговор
    Тази е от шавливите , меко казано...
  • 6 Аман от

    0 0 Отговор
    свръх, супер, най- ,и пр. префаворизации. Едно обикновено пикле, което си въобразява или което го въобразяват, че "е било на върха". На кой връх бе, моме? Та оня, дето политически правилните съдийки пробутаха подобните на теб? За шоу програми в някой нощен бар ,даже и с консумация, ставате - и толкова.