Last news in Fakti

13 Август, 2021 18:45 1 786 0

Рой Кийн: Лукаку се присъедини към Манчестър Юнайтед в грешния момент

  • лукаку-
  • време-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • интер-
  • кийн-
  • прогноза

"Предвид начина на игра на Челси, Лукаку ще вкара около 20 гола този сезон", прогнозира легендата

Рой Кийн: Лукаку се присъедини към Манчестър Юнайтед в грешния момент - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Ромелу Лукаку се присъедини към Манчестър Юнайтед в грешния момент, заяви бившият капитан на "червените дяволи" Рой Кийн. Той също така прогнозира, че белгийският национал ще вкара поне 20 гола за Челси този сезон. Лукаку премина от Интер в Челси с трансфер на стойност 115 милиона евро, като преди това игра за Юнайтед, Евертън, отново Челси и родния Андерлехт.

"Мисля си, че трансферът му в Манчестър Юнайтед се случи в грешния момент, защото нямам абсолютно никакви съмнения в неговата класа. Статистиката подкрепя думите ми, а след това той я показа и в Евертън. Понякога се случва голям футболист да не си пасне с определен клуб. Може би заради химията помежду им, а може би защото не си допада с треньора", каза той за подкаста Overlap.

"След това Лукаку премина в Интер и едва ли някой се е изненадал от броя на головете му. Той работи върху диетата си и узря психически. Част от неговото развитие се дължи и на това, че се премести да живее в нова държава. Ромелу означава голове. Предвид начина на игра на Челси, Лукаку ще вкара около 20 гола този сезон”, допълни Кийн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА