Last news in Fakti

14 Август, 2021 00:06 2 505 3

Брентфорд изненада Арсенал на старта на Висшата лига

  • брентфорд-
  • арсенал-
  • изненада-
  • висша лига-
  • ньоргаард-
  • каньос

Новаците победиха "артилеристите" с 2:0

Брентфорд изненада Арсенал на старта на Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

В откриващия мач за сезона във Висшата лига между Брентфорд и Арсенал, новаците сътвориха истинска изненада. "Пчеличките" се наложиха над "артилеристите" с 2:0 у дома.

Брентфорд, който си спечели промоция във Висшата лига след плейофи, излезе доста амбицирано срещата. Домакините поведоха в 22-ата минута, когато Серхи Каньос засече пас в наказателното поле и отправи удар по трева в долния ляв ъгъл на вратата, пазена от Лено, за 1:0.

Малко по-късно, "пчеличките" бяха близо до още едно попадение, след като Брайън Мбемо си създаде добра възможност и опита от средно разстояние, но пропусна на сантиметри от лявата греда. През втората част "артилеристите" вдигнаха оборотите, но така и не успяваха да вкарат.

В 74-ата минута това сториха отново домакините. Кристиан Ньоргаард засече от корнер и насочи топката към вратата отблизо и удвои.

В последните минути Джака и Пепе се отличиха с пропуски, заради които така и не успяха да открият головата сметка на лондончани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dimoten

    8 0 Отговор
    Ха,ха,ха... е как да си избият парите дадени за играчи? От билети? Разбира се, че е най-лесно да паднеш при 5,00 коефицент.
    Футбол и спорт вече няма, има само БЕТ-Хазарт.
    Само вижте името на нашата футболна лига!
    СРАМ и ПОЗОР!
  • 2 0808

    4 0 Отговор
    .... излезе доста амбицирано срещата.... опита от средно разстояние, но пропусна на сантиметри от лявата греда...... и насочи топката към вратата отблизо и удвои...Авторът, па прочитай какви глупости пишеш. С две ръце подкрепям написаното над мен..
  • 3 Jonansson

    2 0 Отговор
    Мьршата осма Бин Ладен бил фен на ърсенал. От там си правете изводите.