Last news in Fakti

15 Август, 2021 10:25 2 065 0

Арсенал изкушава нападател на Интер със сериозна сума

  • лаутаро мартинес-
  • интер-
  • арсенал

"Артилеристите" са подготвили договор за Лаутаро, според който аржентинецът ще получава по около 17 милиона евро годишно

Арсенал изкушава нападател на Интер със сериозна сума - 1
Снимка: БГНЕС

Oтборът на Арсенал е направил огромно финансово предложение към нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, като по този начин ще се опита да го изкуши да напусне италианският шампион Интер, съобщава „Sport Mediaset“.

Информацията гласи, че „артилеристите“ са подготвили договор за Лаутаро, според който аржентинецът ще получава по около 17 милиона евро годишно. Предполага се, че това включва много повече от просто заплата, като бонуси, комисионни по трансфера и за агентите.

Арсенал е един от клубовете, които са силно свързвани с аржентинския национал. Интерес към него има още от страна на Тотнъм и Атлетико Мадрид. Сега, когато Ромелу Лукаку вече напусна в посока Челси, е значително по-малко вероятно обаче Лаутаро Мартинес да напусне клуба това лято.

Въпреки невероятните финанси на отчетената оферта, наскоро агентът му заяви, че нападателят не се интересува от трансфер във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА