Last news in Fakti

15 Август, 2021 20:52 4 682 1

Чистката продължава: Барса ще се раздели с поне четирима футболисти

  • барселона-
  • роналд куман-
  • самуел юмтити-
  • миралем пянич-
  • филипе коутиньо-
  • алекс коядо

Такива са намеренията на треньора Роналд Куман

Чистката продължава: Барса ще се раздели с поне четирима футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона ще се раздели с поне четирима футболисти в близките няколко дни.

Такива са намеренията на треньора Роналд Куман, който извади опитните Самуел Юмтити, Миралем Пянич и Филипе Коутиньо, заедно с юношата Алекс Коядо от тима за тазвечершното домакинство на Реал Сосиедад, въпреки че всички те са напълно здрави.

Заедно с това нидерландецът взе цели седем младоци на различни постове, сред които на откритието това лято Юсуф Демир, който ще действа при нужда в зоната на напусналия в посока ПСЖ Лионел Меси.

В тима за първата официална среща за сезона е и 24-годишният албански голмайстор на "Б" отбора Рей Манай, който ще трябва да компенсира липсата на контузения Серхио Агуеро.

Припомняме, че от началото на трансферния прозорец Барса разкара миналогодишните разочарования Тринкао, Жуниор Фирпо и Матеус Фернандес, а заедно с Аленя, Тодибо, Миранда и Мончу (плюс Меси), броят на напусналите стана осем.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пара нема!

    2 0 Отговор
    Действайте!