Last news in Fakti

17 Август, 2021 16:16 2 952 0

Христо Стоичков ще почете Хеброс

  • стоичков-
  • почит-
  • годишнина-
  • хеброс-
  • кариера

Легендата на българския футбол ще присъства на 100-годишнината на клуба от Харманли

Христо Стоичков ще почете Хеброс - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Христо Стоичков ще присъства на тържествено честване на 100-годишнината на футболен клуб Хеброс. Община Харманли съобщи за събитието, което ще се проведе на 20 август (петък) в Спортен комплекс "Хеброс". Малко след 18 часа на терена в града на Белоногата ще излязат за почетен двубой помежду си сборен тим на футболни легенди от националния отбор от САЩ`94, водени от Христо Стоичков и ветерани на Хеброс.

Едва 16-годишен носителят на "Златната топка" е част от отбора от Харманли (1982-1984 г.), с който прави добри мачове преди да бъде привлечен в ЦСКА.

Тържественото честване на 100-годишнината на Хеброс в петък ще започне в 15 часа с детски футболен турнир с участието на отборите на Харманли 1921, Харманли – 04 и Юнайтед (Пловдив).

На събитието ще бъдат наградени бележити спортни деятели, които са допринесли за развитието на футбола в Харманли.

В конферентната зала на Спортния комплекс ще бъде подредена изложба: „100 години ФК Хеброс 1921“.

В чест на вековния юбилей на харманлийския футболен клуб са поканени гости от Българския футболен съюз, ветерани, треньори, привърженици на футбола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА