Last news in Fakti

17 Август, 2021 16:56 1 224 3

Петричев: Отново искам да си пожелая луд мач, да се надяваме лудите нощи да продължат

  • петричев-
  • лудогорец-
  • малмьо-
  • пожелание-
  • квалификации-
  • плейоф-
  • шампионска лига

"Малмьо е традиционен шведски противник, а те са трудни за нашите отбори", заяви изпълнителният директор на Лудогорец

Петричев: Отново искам да си пожелая луд мач, да се надяваме лудите нощи да продължат - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се надява на нови луди нощи за "орлите". Делегацията на разградчани излетя за Швеция днес, където утре вечер от 22:00 часа е първата среща с Малмьо от плейофите за влизането в груповата фаза на Шампионската лига.

"Традиционен шведски противник, а те са трудни за нашите отбори. Знаете, че на този етап, който се класира, е сериозен отбор. Ако искаме да влезем в групите, трябва да сме на 100 процента готови", каза Петричев.

"Отново искам да си пожелая луд мач, да се надяваме лудите нощи да продължат. Определено Лудогорец показва максимума в тези тежки мачове. Оптимист съм, не би трябвало да има проблем с мотивацията. В подножието на голямата цел сме, но дано имаме и спортно щастие", допълни той.

"Има напрежение. Когато си на крачка от мечтата, съвсем нормално е да си напрегнат. Целта изглежда доста близко и се надяваме на добър резултат и да си решим нещата на нашия стадион", завърши директорът на ''орлите''.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успех

    5 0 Отговор
    на Лудите

    Коментиран от #3

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Шведите са труден противник,нооо за бг треньорите.Имате невероятния късмет,не знам с какво сте го заслужили да привлечете Този младеж-в момента най добър треньор в света и желаещ да го докаже.В момента каквото и да каже този ще е прав.та както ви повтарям от години....Трябва ви Шахмат,да изучавате от 1ви клас бг!!!ще унищожите простащината на пътя и в живота си!Няма да избирате толупи да ви управляват !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.