Last news in Fakti

20 Август, 2021 10:25 1 714 0

От Ковънтри наблюдавали нападател на ЦСКА

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • ковънтри

Ако се стигне до трансфер, той ще е зимата, а дотогава нападателят ще бъде наблюдаван от британците

От Ковънтри наблюдавали нападател на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Представител на английския Ковънтри Сити беше снощи на трибуните на стадион "Досан Арена", за да наблюдава на живо изявите на нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо в битката срещу Виктория Пилзен, пише "Мач Телеграф". Ковънтри, който към днешна дата е на 8 място в Чемпиъншип, има интерес към еквадореца, който още е в начален стадии. Клубът търси класен нападател, който да е алтернатива на основния таран на тима шведа Виктор Йокерес.

Твърди се, че няма никакъв шанс Ковънтри да привлече Кайседо още това лято. Ако се стигне до трансфер, той ще е зимата, а дотогава нападателят ще бъде наблюдаван от британците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА