Last news in Fakti

22 Август, 2021 12:40 3 293 7

Григор Димитров се пошегува със Серина Уилямс (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • серина уилямс-
  • шега

„Спри да копираш стила ми!“, обърна се нашенецът към американската си приятелка и колежка на шега

Григор Димитров се пошегува със Серина Уилямс (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Серина Уилямс дължи много на Григор Димитров, включително и стила си. Поне това твърди най-добрият ни тенисист, който се включи по много забавен начин в една от многото любопитни инициативи на маркетинговия отдел на турнира в Синсинати.

Надпреварата е обща за мъже и жени, което доведе до идеята организаторите да накарат част от звездите в мъжкия тенис да си изберат колежка от женския тур и да ѝ отправят комплимент.

Димитров обаче реши да се включи в предизвикателството по малко по-различен начин. Той избра комплиментът му да бъде отправен към Уилямс, с която са много близки приятели. Той бе свързан със стила на 23-кратната шампионка от Големия шлем, който според Григор е копие на неговия собствен.

„Ще пиша до Серина: Спри да копираш стила ми!“, отговори веднага бившият номер 3 в света.

„Значи няма да ѝ направиш комплимент?“, попита го репортерката, на което Григор отвърна: „Какво? Да ѝ правя комплимент? Тя прави всичко, което правя аз. Не!“

А в крайна сметка, конкретният текст на посланието му към американката, гласеше: „Обичам стила ти, но той е благодарение на мен, така че пак заповядай“, добави Димитров. За българина предстои участие на Откритото първенство на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 този

    10 7 Отговор
    Единственият тенисист,който плюе по кортовете е тоя пу...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ю.Кортес

    11 6 Отговор
    Това,което трябва да направи е да престане да бъде жиголо на богати суетни скучаещи жени.
  • 4 0808

    4 2 Отговор
    .. мисля, че той преди време и е направил най-големият комплимент който Адам прави на Ева..
  • 5 надарена кака

    3 4 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 6 Огромната

    7 1 Отговор
    Но 23 пъти победител в световния шлем, по какво да те копира и ти не знаеш, единствено ако те е яд, че те е научила на нещо в друго, което. е изглеждало доста, странно, но в края, на краищата, известните имена са си известни и силни, дори и Серина, яка млада спортистка.....!
  • 7 антрашпиц

    3 3 Отговор
    Нещо си в грешка ве Григоре.Серена побеждава с нейния стил.Ти със твоя стил губиш,и то редовно...