Last news in Fakti

23 Август, 2021 20:06 1 364 6

Треньорът на Лудогорец: Разбираме много добре колко тежка задача имаме

  • лудогорец-
  • малмьо-
  • валдас дамбраускас

"При 0:2, ако вкараш един гол, става трудно за съперника", коментира Дамбраускас

Треньорът на Лудогорец: Разбираме много добре колко тежка задача имаме - 1
Снимка: БГНЕС

Родният шампион Лудогорец може да обърне развоя на битката с Малмьо и да се класира за групите на Шампионската лига. Това обяви треньорът на българския Валдас Дамбраускас преди реванша с шведския тим, в който "орлите" трябва да наваксат пасив от 0:2.

"Няма как да разкривам какви промени ще правим, вероятно Кирил Десподов ще играе. Тренирахме неща, които да ни помогнат да играем по-добре. Времето беше кратко, но ние сме позитивни и това е най-важното нещо. Вярваме и работим здраво", каза Дамбраускас.

Литовският треньор описа Малмьо като изкачване на стръмна височина.

"Разбираме много добре колко тежка задача имаме и колко голяма височина трябва да преодолеем. Но това е резултат, който не е невъзможен за нас, с хората, които ни подкрепят знам, че можем да се справим. Резултатът, с който загубихме, не е невъзможен за наваксване. При 0:2, ако вкараш един гол, става трудно за съперника", коментира Дамбраускас.

Според него, ако Лудогорец покаже силните си страни, а не слабостите от мачовете в Швеция, има голям шанс.

"Не усещам напрежение, предпочитам да се наслаждавам на футбола и да живея в настоящето, не да мечтая. Но съм перфекционист в своята работа и искам максималното. Знам, че Лудогорец е в период на трансформация, но да играем в плейофния кръг не трябва да бъде максимум за нас", добави още Дамбраускас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    8 3 Отговор
    МНОГО ДОБЪР ТРЕНЬОР...ЛУДОГОРЕЦ СА ЩАСТЛИВИ С ТОВА ПОПАДЕНИЕ....
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 1 Отговор
    След ужасната игра в Малмьо ,само истински качествен мач и победа Дори с един гол може да изтрие""Срама"" от малмьо.Дано този Десподов се окаже играч и промени мнението ми за него....
  • 3 А,ако

    2 3 Отговор
    стане точно обратното,Малмьо да вкарат първи гол!Какво правим?Духате супата.
  • 4 Фактът

    5 0 Отговор
    Успех на Лудогорец! Не съм им фен но преди години изиграха много качествени мачове!
  • 5 Дамяни

    2 1 Отговор
    Ами това е положението.. всеки трреньор прави грешки..А и Десподов не игра..Сега може да се обърне палачинката..Впечатление ми прави че тоя Баджи е мноо зле..По Добре да играе Доминик Янков..Като цяло Тренира е Добър и Може да Мотивира..Да Излезнат и да не мислят за резултат..Играчите момчета нахъсани без страх и ще се получи..Успех..
  • 6 Татко ти

    1 0 Отговор
    Може да стане,а може и да не стане.Играеш колкото те остави противника.