Last news in Fakti

26 Август, 2021 10:22 1 457 3

Валентин Антов минава прегледи в Монца в петък

  • валентин антов-
  • монца-
  • серия б

Така 20-годишният бранител ще подсили втородивизионния италиански клуб, като двата тима вече са постигнали договорка за правата на играча

Валентин Антов минава прегледи в Монца в петък - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Валентин Антов съвсем скоро ще стане официално играч на италианския Монца. Родният национал ще премине задължителните медицински прегледи този петък, след което ще бъде оформен и договора му, пише „TuttoMonza“.

Така 20-годишният бранител ще подсили втородивизионния италиански клуб, като двата тима вече са постигнали договорка за правата на играча.

Както е известно, това ще е бъде втори престой за Антов в Италия. През втората половина на миналия сезон защитникът носеше екипа на елитния Болоня, където играеше под наем от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНТОВ

    5 1 Отговор
    Успех за възпитаника на ДЮШ на ЦСКА на 4-ти км "Червено знаме" в Италия! Пришълците на Ганчев нямат никакъв принос за изграждането на Антов като футболист , но сега ще прибират милиони ! Успех Валентин !

    Коментиран от #2

  • 2 Глиган Припоков

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "АНТОВ":

    Да ще приберат милион но на куково лято.Те така ги дават тия милиони особенно на БГ играчи.
  • 3 ДонДуков

    0 0 Отговор
    Валю е много над нивото на 99,99% от защитниците в Италия - страна в която не са чували за защитен футбол, катеначо и не са виждали припок да мачка здраво като 65-килограмовия ЦЗ на МикрЕ.