Last news in Fakti

31 Август, 2021 18:45 1 423 0

Барселона иска да размени Антоан Гризман за Жоао Феликс

  • гризман-
  • барселона-
  • размяна-
  • феликс-
  • наем-
  • атлетико мадрид

Първоначално идеята на каталунците беше да привлекат португалския талант под наем, но „дюшекчиите“ я отхвърлиха

Барселона иска да размени Антоан Гризман за Жоао Феликс - 1
Снимка: БГНЕС

Лудостта на настоящия трансферен прозорец може да продължи. Според информациите в испанските медии Барселона е предложил на Атлетико Мадрид размяна на Антоан Гризман и Жоао Феликс.

Първоначално идеята на каталунците беше да привлекат португалския талант под наем, но „дюшекчиите“ я отхвърлиха. Сега „блаугранас“ предлага размяна с Гризман, но без да бъдат включвани пари.

Диего Симеоне е съгласен с подобен ход, но президентът на „лос колчонерос“ Енрике Сересо не гледа с добри очи на подобна сделка. Докато трансферният прозорец е отворен е възможно да видим поредната му бомба, този път с участието на два от водещите испански отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА