Last news in Fakti

5 Септември, 2021 16:36 2 900 32

Валери Божинов има 165 минути за Левски за една година

  • валери божинов-
  • левски-
  • футбол

През миналия сезон общото му игрово време за първенство и Купа е 131 минути

Валери Божинов има 165 минути за Левски за една година - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов се раздели с Левски по взаимно съгласие. Новият старши треньор на тима Станимир Стоилов обяви, че уважава нападателя, но не приема отношението към него в последната година.

Мъри ясно даде да се разбере, че няма намерението да има услугите на опитния играч като мотиватор на отбора, който обаче не играе на терена.

Собственикът Наско Сираков допълни, че е водил разговор с Божинов и го е попитал дали не го е срам да играе по 1 минута за "сините".

Откакто се присъедини повторно към отбора през септември 2020 година, Валери има 165 минути в официални мачове, пише Топспорт.

През миналия сезон общото му игрово време за първенство и Купа е 131 минути, докато през настоящата кампания има 34 минути. Как ще продължи кариерата си Валери Божинов и дали ще влезе в ново амплоа, предстои да видим.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В ДИСКОТЕКИТЕ

    9 0 Отговор
    ИМА ПОВЕЧЕ
  • 2 дявола

    10 0 Отговор
    Този палячо освен за санитар(да пере екипите на футболистите) на футбола за друго не става
  • 3 Голмайстор

    5 1 Отговор
    Вкара гол на Партизан! ..не Бел...град, а Червен.... бряг!
  • 4 Левски 1914

    2 3 Отговор
    Ковачев Божинов колкото сладки котета е оправил ти толкова косми по главата нямаш.

    Коментиран от #5

  • 5 Подуямие

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Бре ,един път да си прав! Пък има и в отбора грозновати и без пари и като няма котенца ,ръкоблудстват!

    Коментиран от #8

  • 6 Jacques Yves Moineau

    2 0 Отговор
    Нищо бе. Сега ще оправи Славия.
  • 7 Дельо Хайдутин

    2 0 Отговор
    А върху плеймейтките колко минути има Божинов за тази година?
  • 8 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "Подуямие":

    Може да са всякакви но не са като вас да викат на някакви селски отбори като Литекс обединен с Етрополе името на отбор който преди 5 години ФАЛИРА.

    Коментиран от #10

  • 9 Рошко

    4 0 Отговор
    По нощните клубове дали ще могат да му се изчислят минутите на божинката
  • 10 Подуямие

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Казвал съм ти , старото ЦСКА ,още от 50 и 60- те години е канен на силни турнири със силни отбори! Да не говорим ,колко Велики отбори са побеждавали.Лвски- Спартак един път отстраниха Щутгарт и рев до небесата! Един ритнитопковец от Гейарена няма сериозни успехи ! Няма! От Армията ,примери много!

    Коментиран от #11

  • 11 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Подуямие":

    Голям процент от тези ритнитопковци не са юноши на ФАЛИРАЛИЯ отбор . Тогава обираха най добрите играчи и то без пари но и за това ФАЛИРАХА. Всяко нещо което е създадено на сила рано или късно рухва

    Коментиран от #12

  • 12 Подуямие

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Рухна лесни- Спартак после имаше 2 клуба и стана 1914 и пак рухна.

    Коментиран от #13

  • 13 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Подуямие":

    Рухна ти главата. Много ги обичате комунистите. Това със Спартак е тяхна работо както и смяната на името на Витоша. То вие още разчитате на комунистите и техните идиотщини. Комунистите ни взеха стадиона, изтезаваха ни, направиха тези щуротии със Спартак, но ние винаги сме биле Левски. Вие сами се отказахте от ЦСКА и Христо Стоичков собственоръчно подаде молба за фалит и заличаване от търговският регистър!!! Никой не ви караше вие сами се отрекохте от миналото си!

    Коментиран от #14

  • 14 Подуямие

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Левскар":

    Кви комунисти те гонят? Те погнаха и ЦСКА ,не само Спартак! Гриша Ганчев не е улав да плаща чужди борчове! Все едно си гарант по кредит.Другоя ял и пил и спира да плаща и погват тебе! Запалянковския фолклор го разбирам, но като бизнес те са прави!

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Подуямие":

    С кое са прави? Трябва да има морал в тази работа щом вземаш нещо го вземаш с активите и пасивите. Щом казваш, че са прави значи не сте си научили урока. За всяка грешка трябва да има наказание и катарзис. Ние сега теглим за грешките си. Но това ще ни налее акъл в главата. А вие дори създадохте ново първенство за да може Етрополе да започне от А група!
  • 16 Кажи му лефскар

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Подуямие":

    и не го обиждай, този е дърт латернаджия който си знае ганкиното и тва е. УЕФА признава, говедата не че кои са те добичета разни.

    Коментиран от #17

  • 17 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Кажи му лефскар":

    Какво има общо УЕФА с Българските закони??? Всеки може да провери Христо Стоичков подава молба за несъстоятелност и после за отписване на ЦСКА от търговският регистър. Всеки Българин може да види това. После купува Етрполе и се слива с Литекс като се преименуват. Михаилов разтурва българското първенство и започва чисто ново за да може етрополе преименувано на ЦСКА да започне от А група.
    УЕФА казва ако сте купили емблемата на старото ЦСКА ако играете на стадиона бла бла бла. Това няма да върне парите на Българските граждани които завлякохте. Поне замълчете и се засрамете.
  • 18 Подуямие

    2 0 Отговор
    Морал казваш ,какъв морал от отбор в който са се подвизавали мазните Лафчис , Батков ,Сираков с парите на Чорни плащаше обора да стане шампион. Гришата го каза публично но се замете под килима. Всички са маскари! Гришата го интересува марката ЦСКА! Понеже е позната в Европа! Не го вълнува запалянковския фолклор!

    Коментиран от #20

  • 19 Ганчо Гришов Моралния

    0 0 Отговор
    Аз да съм купувал мач?!
    Аз да съм натискал съдии?! То добре ли си?
    Е само един път когато станахме шампиони с Латекса и се борехме с лефскиту през 1999 година та се налагаше понеже ония купуваха наред 14 от 15 мача през пролетта ,та затова и аз тогава един път ( 14 мача де, един полусезон по-точно)
    Е и там някакви ловешки момчета с някакви пистолети - водни, може би.нещо си говорили с някакъв съдия в съблекалнята на почивката...
    Ама аз нямам нищо общо, де ..

    Коментиран от #22

  • 20 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Подуямие":

    Гришата го казал😊. Той щот не е мафиот? А Илия Павлов? А Томов? А Титан. Всичките комунисти до един. Както виждаш не фалираме и няма ЦСКАрите да плащат нашите дългове към НАП. Наведете глава и се засрамете.

    Коментиран от #23, #24

  • 21 Ха ха ха🤣

    0 0 Отговор
    Валери Божинов е сред най-добре платените футболисти, за игрово време на терена. Ако взема € 5000,00 на месец = 60000 за година. 60000:131= 458 евро на МИНУТА!!! х 60 = 27480 евро на ЧАС!!! 😂🤣 Разни финансисти тип хърсевци, на валерката, могат само да му връзват джапанките...
  • 22 Ганчев

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ганчо Гришов Моралния":

    Гришата отиди при Боби Михайлов и го накара да закрие цялото първенство и после уж започвало от нищото за да може преименуваното Етрополе да започне от А група, това е морал. Трябва да си сляп да не знаеш кой е Гриша Ганчев и откъде са му парите.
  • 23 Подуямие

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Левскар":

    Грешно ме разбра.Бандюга си е. Каза го във връзка с купуване на мачове. Че голяма полза няма ,щото после в Европа пердах. И каза : И Насо ги правеше тези неща в Левски...
  • 24 Подуямие

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Левскар":

    Имате над 30 000 000 борчове. Все някой чака я се засрамете!

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Левскар

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Подуямие":

    Глупости, това някой те е излъгал около 23 милиона са. Плащаме си колкото можем, не фалираме като вас за да не си плащаме дълговете. И то при положение че Стоичков има милиони а Ганчев още толкова. Сраааам. Че и го одобрявате, без думи.
  • 27 Дедо

    2 0 Отговор
    От тоя заплатаджия нищо не става,гоненете го и то веднага !!!!!!!!
  • 28 Ратата

    2 0 Отговор
    Левски ако си биеха плащали за стадиона през всичките тия години отдавна да са фалирали.

    Коментиран от #30

  • 29 Ратата

    1 0 Отговор
    Цялото ръководство на Левски са си схемаджии и ако не ги разкарате фалита е неизбежен.Ше фалират заради измамници както фалира ЦСКА.
  • 30 Левскар

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "Ратата":

    Абе комунист неземен, вземи прочети малко за стадиона на Левски. Мястото за стадиона е дадено от царя и сами си построяваме стадион, САМИ!!!! И този стадион е където е Васил Левски сега. После комунистите ни го вземат и ни дават в замяна мястото където е герена. Ние сами си го построяваме и него съвсем сами!!! Държавата да ни го прехвърли, защото той си е наш и ще си плащаме всички данъци!! Естествено комунистите сътвориха толкова беди на Левски и сега ние сърбаме попарата, а вие им ръкопляската нали всичко което имате е в благодарение на тях. Вие живеете още в комунизма и техните пари.Комунистите искат да ни дават нещо под наем дето си е наше???? Е такава наглост може да сътвори само Гриша Ганчев като накара Михайлов да закрие А група и да създаде нова за да може преименуваното Етрополе да играе в А група!!!
  • 31 Подуямие

    1 0 Отговор
    На това само комунистите са му в главата. Левскарите ,като бяха милиционери и към ДС гъзареха по Софето...
  • 32 Кико

    2 0 Отговор
    Валерката е Велик! Чух го да казва -" Аз мисля" !!!