Last news in Fakti

19 Септември, 2021 16:54 8 308 0

Изключително тежка контузия: Вратар губи бъбреки си след въздушен сблъсък

  • спасойе стефанович-
  • раднички-
  • сремска митровица-
  • контузия-
  • бъбрек

Трябва да се отбележи, че това беше дебют за Спасойе Стефанович за втородивизионния сръбски тим

Изключително тежка контузия получи вратарят Спасойе Стефанович от Раднички (Сремска Митровица). По време на мач срещу Жарково, игран в едно от предградията на Белград, Стефанович падна лошо в наказателното поле след въздушен сблъсък.

Той веднага бе изнесен на носилка и откаран в Болницата за спешна медицина. Направена е незабавна операция, при която се установява, че е изключително необходимо отстраняването на единия бъбрек на вратаря.

Трябва да се отбележи, че това беше дебют за Спасойе Стефанович за втородивизионния сръбски тим. Преди това той беше играч на арменските Ширак и Арарат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА