Last news in Fakti

25 Септември, 2021 10:10 2 254 11

Нови промени в Левски

  • левски-
  • рекламодател-
  • спонсор-
  • станимир стоилов

На този етап не е ясно кога Левски ще направи промяната и дали това ще стане преди Нова година, тъй като подмяната на екипите и брандирането на стадиона струва пари

Нови промени в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е получил разрешение да смени основния спонсор на екипите си, съобщава Gong.bg.

В момента на гърдите на футболистите стои логото на "Strabag", но от компанията са изпратили писмо до "Герена", в което обявяват, че нямат против на фланелките да бъде поставен новият генерален спонсор на столичани - "Palms bet", въпреки че договорът между двете страни все още е валиден.

На този етап не е ясно кога Левски ще направи промяната и дали това ще стане преди Нова година, тъй като подмяната на екипите и брандирането на стадиона струва пари, а финансовите приходи в клуба могат да бъдат използвани за плащането на заплати на футболисти, треньори и персонал.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Платете си задълженията

    9 9 Отговор
    Към НАП и държавата! Хрантутниците на всяка власт! Как не Ви е срам!

    Коментиран от #2, #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Левскар

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Цесекар":

    И какво каза Баждеков? Не бяхме платили 3 вноски😊😊😊. Аз имам фирма и често съм забавял от мързел няколко вноски. А кой иска да е собственик на ЦСКА я да видим стари комунисти и мошеници. Томов, Титан, Божков, Ганчев, Илия Павлов😊😊😊. И накрая вашста гордост е че сте купили 20 бонговци😊😊😊. Спокоино колелото се върти тези бонговци не им пука за ЦСКА и гледат само как да я издоят. Същото е и с Гришата. В момента в които държавата го поизпоти ще хвърли кърпата. Да не забравяме и любимецът на ДПС Инджов, гордостта на ЦСКА😊.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Цензура

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Платете си задълженията":

    Ковачев заради Етрополе ли ме цензурираш? Добре тогава ще ползвам вече Литекс😊.
  • 10 Цесекар

    5 7 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    Нищо не сте платили. От SMS-събрахте малко пари и докато Боко беше на власт уреди някой лев и това беше. А относно собствениците, с кого се гордеете, с Божков, със Спас Русев, със скритите собственици Пеевски и Борисов. С хиляди врътки получавате лиценз и вместо да си траете вие не спирате да говорите глупости.

    Коментиран от #11

  • 11 Левскар

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "Цесекар":

    Боко ни помагал😊😊😊 за да фалираме ли??? Смешни сте ЦСКАрите на черното казвате бяло. Ако не бяхме публиката Левски шеше да е Етрополе😊. Но вие така си пожелахте, не е важно кои сте дали ЦСКА или Етрополе а да имате играчи😊. А я си спомни ЦСКА как получаваше лиценз при Томов, кратка ви е паметта😊😊😊. Запомни го момче нито държавата нито БФС има интерес да фалира някого!!! Вие ЦСКА сами се фалирахте, при положение че Стоичков, Ганчев и Инджов имат стотици милиони!!!! Тези хора искат само да правят пари. Затова и от Етрополе се преименуваха ЦСКА да издоят комунистическата крава, много скоро ще го разберете.