Last news in Fakti

25 Септември, 2021 17:30 2 118 12

Мъри Стоилов за дербито: Победа на Левски - така е било в повечето ми участия!

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • цска-
  • вечно дерби

Тактиката, която трябва да търси Левски е тази, която отговаря името

 Мъри Стоилов за дербито: Победа на Левски - така е било в повечето ми участия! - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов говори преди Вечното дерби с ЦСКА утре. Наставникът на „сините“ заяви, че смята тима си за фаворит в срещата.

„Днес на тренировката ще направим опит да включим контузените в тренировъчния процес. Надявам се някои от тях да се възстановят. Ясно е, че ще преминем през такива моменти и трябва да се справим. Според мен тактиката, която трябва да търси Левски е тази, която отговаря името. Трябва да играем нашия си футбол и стил. Всеки треньор иска да играе агресивно, но винаги хладния ум е плюс в такива мачове. Всеки мач трябва да правим минимални стъпки напред. Срещаме лидерите и трябва да видим какво е нашето състояние. Трябва да играм за победа и няма отстъпление“, заяви Стоилов.

„Няма явен фаворит. В последно време ни се случва да губим, тъй като противник притежава повече класа. ЦСКА израсна в последните години, след като имаха участие в евротурнирите и може да си позволят по-скъпи играчи. В моята глава ние сме фаворити и трябва да го защитим на терена. В главата на всеки левскар е, че сме фаворити. Трябва да търсим нашата игра и да се стремим да победим“, добави още той.

„Нямам никакви индивидуални притеснения. ЦСКА събра увереност от участието си в груповата фаза на евротурнирите. В последните три мача виждам желание и характер от играчите ни. Утре трябва да вдигнем увереността и нивото си. Всичко трябва да го покажем на терена. Който го покаже, ще спечели двубоя. Всичко се вижда на терена. Искам да го видя това“, каза треньорът на Левски.

„Победа на Левски. Така е било в повечето ми участия, надявам се сега също да е така. За нас ще бъде важно да спечелим за самочувствието на нашите футболисти. Винаги е добре да спечелиш дерби. Свикнахме с негативизима и дано сега нещата тръгнат в друга посока. На този етап не мога да кажа дали някой ще отпадне. Нови травми в отбора няма“, заяви Стоилов.

„Смятам, че трудно можем да се изненадаме. Ако си работил по-дълго с отбора си, може да направиш тактически уловки. Когато си работил 15 дни с тима си, няма как да направиш нещо повече. Искам да играем нашата си игра. Всички се надяваме Бари да вкара. Всички действия, които прави в тренировъчния процес и по време на мачовете е на ниво, само му липсват головете. Дай Боже утре да вкара, а защо не и два“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анимал

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    А вие скоро може да сте без лиценз ... Едни един милион лв има да давате а от каде ще го изкарате ...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Левски 1914

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "Анимал":

    Ние ще се оправим ние сме ЛЕВСКИ а не припознавачи. Проблема е че ЛЕВСКИ рано или късно ще си плати задълженията, а тези дето имат да получават от ФАЛИРАЛИЯ отбор ще пият студена вода. Ганчев и Стоичков нарочно ви ФАЛИРАХА да не плащат.
  • 4 По средата

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Анимал":

    Ти как смяташ дали палмите не знаят за този милион? Хубчев като Левскар ще преглътне егото и ще се разберат на нещо по средата.
  • 5 деко

    6 2 Отговор
    Левски ще победи , ЛЕВСКИ ЩЕ ПАДНЕ , Левски ще............. . Стига . Сменете името на отбора . АПОСТОЛА не заслужава името му да се споменава по този начин заради несполуки на някои . ИМЕТО на АПОСТОЛА е на всички поколения БЪЛГАРИ . НЕКА да не се петни по този начин , защото децата слушат и после НЕ знаят кой е апостола .

    Коментиран от #8

  • 6 кУмУнист

    3 5 Отговор
    Цска-София е единствения отбор бил себе си с 8:0.
  • 7 Само ЦСКА

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Цялото име е ДИНАМО (алтернатор)СФ

    Коментиран от #9

  • 8 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "деко":

    Ама ще смениш ли на всичките над 30 отбора Левски името??? А после над 30 Ботев? И Раковски около 10???А на Спартак??? Ставате смешни вече откакто фалирахте и станахте Етрополе вече само призраци в гардероба ви се привиждат!

    Коментиран от #10

  • 9 Комунисти

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Само ЦСКА":

    Комунистите с петолъчката на емблемата пак се показаха. Ако имаше лустрация навреме българският футбол щеше да се оправи, ама сега мутрите се чувстват безнаказани. Етрополци да ви питам знаете ли 1990 г какво махнаха от покрива на партииният дом, това което гордо стои на емблемата ви😊.
  • 10 Дико Сашов

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    Абсолютно е прав 5!
    Трябва да има закон, забраняващ спортни отбори да носят имена на национални герои и исторически личности!
    Няма отбор с име на нац. герой в нормалните страни - има ли отбор Баполеон, Гарибалди, Кутузов, Адмирал Нелсън, Ян Хус, Собиески, или Нелсън Мандела, или Леонардо да Винчи или Моцарт или Айнщайн, или Бисмарк..
    Е верно има Васко да Гама, но това все пак е мореплавател, а не нац. герой!
    Това е подигравка с паметта на героите ни!
    Лвскар, Раковскар, Бенковскар.. пълна дивотия!
  • 11 А Мъди Стоилов

    1 0 Отговор
    Не вкара ли гол за ЦСКА, когато играеше за тях срещусините???
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.