Last news in Fakti

26 Септември, 2021 16:30 2 100 8

Стоичков: Играя голф и ми е кеф

  • христо стоичков-
  • голф-
  • футбол-
  • марица-
  • бфс

Камата не пожела да коментира предстоящия конгрес на БФС

Стоичков: Играя голф и ми е кеф - 1
Снимка: Shutterstock

Христо Стоичков си спомни за стара своя прогноза, че българският футбол ще стигне до сегашното си положение.

„Занимавам се със съвсем друг неща, различни от българския футбол. Казах ви преди 15 години какво ще стане с българския футбол. И съм спокоен и щастлив, че играя голф и ми е кеф. Хвърлих стотинката нагоре и падна“, лаконичен беше Христо Стоичков за предаването "Арена спорт" по БНТ. Камата не пожела да коментира предстоящия конгрес на Българския футболен съюз.

Христо Стоичков обаче предпочете да даде своята рецепта за успех пред подрастващите футболисти: „Когато си направиш програмата за деня, ще ти е много лесно. Трябва да си подреден, от момента, в който се събудиш, до последния момент от работата си.“ В съботния ден той представи книгата си „Историята на Стоичков за деца“ на специално събитие, което се проведе на Националния стадион „Васил Левски“.

Христо Стоичков по-рано днес изненада с награди първите си треньори в Марица по време на 100-годишнината на клуба, която се чества в Пловдив. Той подари "Златна обувка" на Георги Георгиев, който го е "научил да бяга" и защото "негова е заслугата да бъда толкова бърз", разкри Стоичков. Първият му треньор по футбол Огнян Атанасов получи "Златна топка", а със същата награда се сдоби и бившият международен рефер Атанас Узунов, който е кум на Камата. Най-голямата "Златна топка" беше за Марица. Стоичков я връчи на президента на клуба Христо Христов, който трябва да я сложи в музея на пловдивчани.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свидетел

    10 4 Отговор
    Някой го черпи, иначе той 20 лв. за ЦСКА не е дал, та за голф ли ще плаща…

    Коментиран от #6

  • 2 дааа

    9 3 Отговор
    рекламира хазарт и ваксини
    прибира парите
    и му е кеф
    за сметка на фалиларлите комарджии и хората с трбмози от ваксините
  • 3 Потурко

    7 3 Отговор
    Стига сте го натрапвали този стиснат керпеден по телевизии и медии. Дай му да лапа пари само то България и след това да я обижда! Много бързо забравихте изказванията му против българите и страната ни! Футболна мутра с пари от съмнителни групировки като СИК И ВИС и техните отрочета!

    Коментиран от #4

  • 4 Purko

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Потурко":

    България нищо не му е дала, а Каталуния била негова Родина…
  • 5 Селяндурът Стоичков

    15 0 Отговор
    Не е истина, че този примат е идол на някои хора.
  • 6 верно е

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Свидетел":

    Този колко агнета аванта изяде в Разград,бедна ви е фантазията ! И все повтаряше ,че той не плаща,плащал Киро Гела ! Дефакто никой нищо не плати !
  • 7 дядото

    0 0 Отговор
    ти си не само примат.ти си тъп примат
  • 8 Българин

    0 0 Отговор
    Да не забравиш да се боцнеш още един път и да напомниш на всички българи да го направят. ако пропуснеш ще ти изстине работното място. И да ти напомня че като човек си умствено изостанал. Продал си си душата вече за пари. Под чертата си. В главата ти са само пари, но едва ли ще те спасят. Успех