Last news in Fakti

30 Септември, 2021 16:32 2 224 3

Милан ще поиска да бъдат спрени правата на съдиите от мача с Атлетико Мадрид

  • милан-
  • атлетико мадрид-
  • съдийство-
  • джунейт чакър-
  • съдийска бригада

Тези действия до известна степен контрастират на дипломатичния тон, с който се изказа президентът на Милан Паоло Скарони в минутите след мача

Милан ще поиска да бъдат спрени правата на съдиите от мача с Атлетико Мадрид - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

От Милан ще поискат спиране на правата на рефера Джунейт Чакър и неговите помощници заради съмнителните - според ръководството на клуба, решения на турчина във вторник вечер. На „Алдо Роси“ смятат, че в ерата на VAR някои съдийски грешки не могат да се разминат само с упрек. Според медиите на Апенините, „росонерите“ съвсем скоро ще входират официалната жалба до УЕФА.

Тези действия до известна степен контрастират на дипломатичния тон, с който се изказа президентът на Милан Паоло Скарони в минутите след мача: "Очевидно е, че не ни е приятно да сме губещи. Искам обаче да подчертая, че като отбор показахме характер, кураж и решителност. Това ме кара да бъда оптимист за бъдещето. Животът е такъв, има много победи и някои загуби. Трябва да умееш да се изправяш, да си възвърнеш куража и да продължиш битката. Никога не говоря за съдиите".

Според "Кориере дело Спорт", от УЕФА са отчели решението за дузпата като грешка, но основният виновник не е Чакър, а неговият помощник във VAR стаята Абдулкадир Битиген.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя фес е

    15 1 Отговор
    много слаб съдия. И на европейското направи много грешки
  • 2 ABCD

    9 2 Отговор
    Абсолютно, този продажник поряза и на два пъти поред Байерн срещу Реал Мадрид в ШЛ. Тотално протеже на Мадрид. Въпреки че нямам нищо против Атлетико, не беше прав за пореден път и наклони везните субективно.
  • 3 Браво

    8 1 Отговор
    Само така. Тия изобщо не трябва да свирят повече в Европа.