Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 14:15 2 064 1

Цветан Соколов: Много съм щастлив, че ще играем в Русия

  • цветан соколов-
  • жребий-
  • световно първенство по волейбол

"Всички мои съотборници от България вече предвкусват състезанието", каза капитанът на националите ни по волейбол по повод предстоящото световно първенство в Русия

Цветан Соколов: Много съм щастлив, че ще играем в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Капитанът на мъжкия национален отбор на България присъства на жребия за предстоящото световно първенство по волейбол в Русия през 2022 година.

"За първи път присъствах на жребий, гледах с радост и изпитах потресаващи емоции. Елементите на шоуто ми харесаха, надявам се, че и останалите гости са останали доволни. Групата, в която попадна България е много силна - с отборите на Полша, САЩ и Мексико. От друга страна, това не е толкова важно, всички знаят, че на Мондиал 2022 участват най-добрите отбори. Много съм щастлив, че ние ще играем тук, в Русия, и всички мои съотборници от България вече предвкусват състезанието. Ние имаме обновен, млад колектив, затова е важно да натрупаме опит”, заяви Цветан Соколов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соколов

    2 2 Отговор
    Разпиляхте се като пилци наесен....!