Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 12:05 2 028 3

Легендата Златан Ибрахимович на 40!

  • златан ибрахимович-
  • 40-ти рожден ден

Шведът продължава да играе и бележи по европейските футболни терени и на тази тази възраст

Легендата Златан Ибрахимович на 40! - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Днес 40-тия си рожден ден ще празнува шведската легенда на световния футбол Златан Ибрахимович! Направилият много силна кариера в куп европейски и не само грандове продължава да играе и бележи по европейските футболни терени и на тази тази възраст с екипа на Милан, където кара своя трети период.

Очакваше се Ибра в идната седмица да играе отново и за шведския национален отбор, след като бе поканен, но той отклони поканата.

Ибрахимович, освен с футболните си умения, в годините натрупа популярност сред футболните фенове по света с благородни постъпки, куриозни ситуации, скандални изказвания и... със своите татуировки.

Отличителна негова черта, извън футболните му качества, е огромното му самочувствие. Неведнъж впечатляващият голмайстор е заявявал, че с нищо не е по-слаб от неговите съвременници Кристиано Роналдо и Лионел Меси, които многократно спечелиха "Златната топка" в някаква степен и за негова сметка.

На нас остава да му пожелаем здраве, късмет, успехи и футболно дълголетие. А защо не и да го видим като треньор в някакъв момент.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    6 6 Отговор
    Самовлюбен нарцис ,който постоянно натяква колко е добър.
  • 2 Божинката

    6 3 Отговор
    И аз като стана на четиридесет почвам да бележа.... на по-млади котета!
  • 3 1914

    0 0 Отговор
    Уникален централен нападател.