Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 09:17 2 398 10

Станимир Стоилов след загубата от Лудогорец: Не можем да нарисуваме нови футболисти

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • лудогорец

Допуснахме детски и наивни грешки!

Станимир Стоилов след загубата от Лудогорец: Не можем да нарисуваме нови футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Tреньорът на Левски Станимир Стоилов не скри разочарованието си от загубата от Лудогорец. Той посочи, че фрапантни грешки на неговите играчи са довели до поражението.

"Допуснахме детски и наивни грешки. По този начин няма как да спечелим срещу отбор като Лудогорец. Не отиват на името на нашия отбор подобни грешки.
Но нищо не можем да направим, трябва да продължаваме да работим и да напредваме с наличните футболисти. Не можем да нарисуваме нови играчи.

Лошото е, че в най-силните си минути допуснахме два гола. Дори не можахме да се зарадваме на головете, веднага противникът ни вкарваше.
Дадохме добра битка и екшън, за съжаление загубихме.

Много грешки на Шелис, който игра под напрежение и още на почивката говорих с него на тази тема. Нямахме обаче друга опция, Георги Александров, който беше на пейката, няма никакъв опит.

Не знам защо Кордоба не беше в групата - трябва да питате БФС и нашата администрация. На мен ми казаха, че не може да играе", заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    7 6 Отговор
    Нагли, по - нагли - "Лефскари"
  • 2 кабел

    2 3 Отговор
    Вие не можете,но в армията могат да нарисуват нови военнослужещи. След като оня тъп комбайнер разсипа армията,като пенсионира за 1 седмица маса народ.
  • 3 Olele osre

    4 1 Отговор
    Котаракът в чизми няма победа откак е на хранилката, но мърка доволно защото заплатата му си тече.
  • 4 Въпрос

    6 0 Отговор
    По време на мача бях много разочарован от Стоилов заради Шелис!!! После обаче разбрах че Кордоба е със спряни права??? Как става така да играе срещу ЦСКА и сега да му спрат правата? Не обичам конспирациите, но трбва някой да обясни защо не игра това момче а трябваше да изтърпим тромавият и бавен като охлюв Шелис?
  • 5 Футболист на Левски

    2 1 Отговор
    Шефе, но ние може да се изрисуваме. Ти искаш ли да ти запазя час за някой як татус?
  • 6 ГЕРЕН

    3 1 Отговор
    КАТО НЕМА ФУТБОЛЕРИ ЩО СЕ ХВАЩАШ?!??. ОСТАВИ НАСИТО И
    РАЕВА ДА УПРАЯТ ЛЕВСКИ. МЪКИ
    МЪКИ. ПИСНА МИ ОТ ОПРАВДАНИЯ.
  • 7 Гост

    1 0 Отговор
    Що, от къде и с какво ще ги вземете? Платихте ли си всички дългове, че и за футбалери зда заделяте? На голия ви г., американско здрасти! Взимайте от школата, пък каквото стане - Мартин и Марин Петкови, Г. Александров и т.н. И без това с тези дългове сте се запътили при аматьорите.
  • 8 Мим

    1 0 Отговор
    Колкото и да няма опит,Александров трябваше да смени тоя кипърец Шелис,ами той във всеки мач закопава Левски.Не знам кой го привлече в Левски,но да си го прибира и чеп за зеле не става от него
  • 9 аааа

    0 0 Отговор
    Не можем да нарисуваме нови футболисти...........Нaпpaви нa женките им
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.