Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 12:57 2 453 5

Готвят сериозна промяна в Левски

  • левски-
  • фенове-
  • членски карти-
  • наско сираков

На този етап още не са предприети действия, за да се осъществи идеята

Готвят сериозна промяна в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

С право на глас ще станат членските карти на Левски при подновяването им. Както е известно, на „Герена“ имат намерение да бъде създадено дружество, където Наско Сираков да прехвърли мажоритарния пакет от акциите. Самият той изрази готовност за това по време на Общото събрание. Идеята беше подкрепена и от Станимир Стоилов при завръщането му в отбора.

На този етап още не са предприети действия, за да се осъществи идеята. „Сините“ обаче имат готовност да вкарат в ход членските карти, когато дружеството влезе в сила. Притежателите им ще получат различно право на глас и това ще зависи от парите, които са отделили, за да бъдат членове на любимия си клуб.

Най-масовите са бронзовите, за които се плаща по 19,14 лв. Притежателите им ще имат правото да дадат вот за вида на екипите. Следващата по сила ще бъде думата на тези със сребърните карти (72 лв), които ще имат думата и по други въпроси, свързани с клуба.

След това идват тези от по 200 лв. или т.нар. златни карти. Техните собственици ще имат думата по въпроси като кой да бъде президент на клуба, както и по избора на състав на Управителен или Надзорен съвет.

Целта е в бъдеще повече хора да се сдобият от по-скъпите карти. По този начин те ще имат право да участват в най-важните дела, касаещи развитието на Левски.

Както е известно, „сините“ имат и притежатели на платинени или диамантени карти, които са в лимитиран брой. Първите са на стойност от 1914 лв, а вторите струват по 10 000 лв.

Членството в Левски ще се подновява всяка година оттук-нататък. В момента обаче този процес е в застой.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доверчив

    5 1 Отговор
    Очко Бибочко и Ко. ще си купят най-малко по 10 000 лв. членски карти! Шефовете на НКП, ТСБ, СЗ и др. също ще си купят! Минимум 1000 (ХИЛЯДА) организирани от Организациите фенове ще си купят по техен пример и ето осигуряват 10 млн.лв./годишно бюджет и могат да вземат решения! На втората година ще останат 500 (ПЕТСТОТИН) фенове, а на третата ще останат Очко, Степань, Младежа и още 2-3 шмекера и няма да има бюджет. Защо ли…? Много просто - всичко ще е разграбено през 1 и 2 година и дълговете ще са 100 млн.лв. Така стоят нещата, когато ги “организират” хора с ограничени финансови възможности.
  • 2 Хаха

    3 2 Отговор
    Промяната трябва да е в името и групата в която ще играят догодина. Само петнят името на Апостола.

    Коментиран от #5

  • 3 Айде ся

    3 1 Отговор
    Наско П изгони руснака дето купи Ботев П а сега търси пари. Иска той да е цар
  • 4 Синьо теле ама от шарената крава

    1 1 Отговор
    Мууууууу 19,14 говядата луди ли са ,пък за тези от 10000 муахахаха и то всяка година муахахахахахахаха
  • 5 А ха

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Така трябва да е, но нe виждaте ли БФC кaк ги пoкривa зa лицeнзa, a cъдийcкaтa кoмиcия кaк пoлзвa ВAР в тeхните мaчoвe?
    Сега използвали нередовен играч в дербито и БФС не крие това. Но дали ще важат правилата?
    Кaктo БФC пoкри cлучaя "Гoнзo" 2006 гoдинa, тaкa щe cтaнe и ceгa.