Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 20:30 2 207 0

Царско село си иска обратно Любо Пенев

  • любослав пенев-
  • царско село-
  • антони здравков

Доверието в Антони Здравков вече е ударило дъното

Царско село си иска обратно Любо Пенев - 1
Снимка: БГНЕС

Любослав Пенев е на път да се завърне отново начело на Царско село, след като през миналия сезон напусна, за да поеме ЦСКА, пише вестник „Труд“.

„Царете“ са в серия от 4 поредни загуби под ръководството на Антони Здравков и заемат предпоследното 13-о място в Efbet Лига и най-слабата атака в шампионата с едва 4 отбелязани попадения в изминалите 10 кръга.

Пенев се споразумя с ръководството на клуба в средата на миналия сезон, за да бъде освободен по взаимно съгласие, когато получи оферта на „Българска армия“. Няколко месеца по-късно той триумфира с Купата на България, но още на старта на сезон 2021/22 бе уволнен.

Сега Любо Пенев планира да се завърне в „Драгалевци“, за да спаси Царско село от угрозата да изпадне във Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА